Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος, διπλό και γκολ σε 15λεπτο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος, διπλό και γκολ σε 15λεπτο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της μέχρι στιγμής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και στο -3 από τη ζώνη παραμονής. Η χρονιά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τους Βάσκους, που προχώρησαν πρόσφατα σε αλλαγή προπονητή, μία κίνηση που φάνηκε πως λειτούργησε θετικά.

Στο ντεμπούτο του Γκάιθκα Γκαριτάνο στην τεχνική ηγεσία η Μπιλμπάο επικράτησε 4-0 της Ουέσκα σε αναμέτρηση για το Κύπελλο, αποτέλεσμα που αναμένεται να τονώσει σημαντικά την ψυχολογία της ομάδας εν όψει του σημερινού αγώνα με τη Χιρόνα για το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για το μοναδικό ματς της ημέρας στην κατηγορία σήμερα και αυτό που ολοκληρώνει την αγωνιστική. Αυλαία και σε Πρέμιερ Λιγκ, Σούπερ Λίγκα, με τα ματς από τις τρεις αυτές κατηγορίες να ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Το ρόστερ της Μπιλμπάο είναι σίγουρα καλύτερα από ότι φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Με δεδομένο πως έχει αλλάξει η ψυχολογία μετά τη νίκη που προηγήθηκε χρονικά στο Κύπελλο Ισπανίας ενώ αγωνίζεται και εντός έδρας, ρισκάρουμε με τον άσο που προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στο Pamestoixima.gr.

Μία από τις πιο αποτελεσματικές εκτός έδρας ομάδες στην Τουρκία, όπως δείχνουν τα στατιστικά, είναι η Μπασακσεχίρ. Τέσσερις νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ο απολογισμός της πρωτοπόρου μακριά από την έδρα της. Σήμερα φιλοξενείται από την ευάλωτη αμυντικά Ανκαραγκουτσού (δέχεται σερί γκολ στα 5 τελευταία ματς), η οποία έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες παικτών, με κυριότερη του βασικού επιθετικού και πρώτου σκόρερ, Ελ Καμπίρ (6 γκολ σε 12 συμμετοχές).

Βάσει φόρμας και των απουσιών που υπάρχουν στην Ανκαραγκουτσού, το διπλό αποκτά έτσι τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, μπορεί να αποτελέσει επιλογή το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ στο 15λεπτο 16’-30’. Σε αυτό το τέταρτο η Ανκαραγκουτσού μετράει 1 γκολ υπέρ και 6 κατά.

Με τις παραπάνω επιλογές, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα