Προγνωστικά στοιχήματος | Με δύο λογικά φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με δύο λογικά φαβορί

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Παρότι νεοφώτιστη στην κατηγορία, η Εϊρ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Η ομάδα της οποίας προπονητής από τον Ιανουάριο του 2015 είναι ο Ιαν Μακ Κολ, παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν στο γήπεδό της σε επίπεδο πρωταθλήματος (5 νίκες, 2 ισοπαλίες απολογισμός) αλλά και στα 7 τελευταία ματς (5-2-0) και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οπως αποτυπώνουν παράλληλα τα στατιστικά, πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση (30 γκολ ενεργητικό σε 15 αγώνες) της κατηγορίας, με τον 23χρονο επιθετικό Λόρενς Σάκλαντ (16 γκολ σε 15 συμμετοχές) να είναι ο παίκτης που της κάνει τη διαφορά. Σήμερα η ομάδα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την αήττητη εκτός έδρας Ινβερνές. Το σταθερά καλό αγωνιστικό πρόσωπο της γηπεδούχου και ο παράγοντας έδρα, δίνουν ωστόσο το προβάδισμα στον άσο του 1.91 στη Vistabet.

Το παραπάνω ματς είναι το μοναδικό που διεξάγεται σήμερα στη Σκωτία και ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Από το κουπόνι και συνάμα το πρόγραμμα, κυριαρχεί το ντέρμπι Γιουβέντους – Ιντερ για το Καμπιονάτο, σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος όμως, η δεύτερη επιλογή για σήμερα προκύπτει από το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Κάτι δείχνει να αλλάζει ειδικότερα στην Μπεσίκτας, στην οποία το κλίμα έχει βελτιωθεί μετά το σερί των τριών νικών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με την ομάδα να βλέπει παράλληλα την απόστασή της από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Τουρκία, Μπασακσχεχίρ, να έχει μειωθεί στο -6.

Σήμερα η ομάδα του Σενιόλ Γκουνιές έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Αντάλιασπορ, ένα ματς που έχει σύμμαχο την παράδοση. Τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης για την Μπεσίκτας, τη στιγμή που η γηπεδούχος δεν έχει βρει λύση στο αμυντικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί. Είναι ενδεικτικό πως στα 10 πιο πρόσφατα ματς, κράτησε μία φορά το μηδέν παθητικό. Με αυτά τα δεδομένα, το ενδεχόμενο επικράτησης της φιλοξενούμενης να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα