Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Ακρως ικανοποιητική κρίνεται μέχρι στιγμής η πορεία της Φένλο στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας. Για μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να «μάχεται» για την παραμονή της, οι 19 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει σε αυτές τις 14 αγωνιστικές, τις παρέχουν κάποια ασφάλεια αναφορικά με το στόχο της παραμονής, από τη στιγμή που η ουραγός Μπρέντα βρίσκεται στο -11 και η Γκρόνινγκεν που είναι στη ζώνη των μπαράζ στο -6.

Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο δίμηνο στη σεζόν ακολούθησε αναμενόμενα η αγωνιστική πτώση, με τα αμυντικά κενά να έχουν στοιχίσει βαθμολογικά το τελευταίο διάστημα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος η Φένλο δέχεται τουλάχιστον από δύο γκολ. Οπως αποτυπώνουν παράλληλα τα στατιστικά, η Φέγενορντ, μαζί με την Αϊντχόφεν είναι οι ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών στην έδρα τους.

Η Φέγενορντ είναι ομάδα που θέλει να βάζει τις βάσεις από την αρχή και το 15λεπτο 16’ - 30’ είναι αρκετά παραγωγικό ως γηπεδούχος (4-0 τα γκολ). Στο αντίστοιχο διάστημα ως φιλοξενούμενη η Φένλο μετράει 2-2 γκολ. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το Over 0.5 γκολ σε αυτό το 15λεπτο σε απόδοση 2.35 στη Sportingbet

Το παραπάνω ματς είναι ένα από τα ελάχιστα που αφορούν το πρωτάθλημα από το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, στο οποίο κυριαρχούν τα ματς για τους θεσμούς των Κυπέλλων. Στο μπάσκετ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ευρωλίγκα, διοργάνωση με την οποία θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, μία αναμέτρηση που σημαντικό ρόλο αναφορικά με το αποτέλεσμα αναμένεται να παίξει η παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ και σήμερα αναμένεται να πάρει πρωτοβουλίες και να τελειώσει αρκετές επιθέσεις των Πειραιωτών και το ενδεχόμενο να σημειώσει περισσότερους από 11.5 πόντους μοιάζει αρκετά πιθανό. Η απουσία του Παουλίνιους Γιανκούνας από πλευράς Λιθουανών αναμένεται να παίξει ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Τελευταία Νέα