Προγνωστικά στοιχήματος | Η Αρσεναλ του δευτέρου ημιχρόνου

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η Αρσεναλ του δευτέρου ημιχρόνου

bet365

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Όλα τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στο «Ολντ Τράφορντ» και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ. Εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Γουλβς και Μπέρνλι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για Τσέλσι και Λίβερπουλ αντίστοιχα. Παράλληλα, διεξάγονται επτά αναμετρήσεις στην 16η στροφή της Α’ Γαλλίας και πλήρης αγωνιστική στην Πρέμιερ Σκωτίας. Επιπλέον, στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα περιλαμβάνονται και αγώνες Κυπέλλου σε Ισπανία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ομάδα που ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η Αρσεναλ, όπως προκύπτει και βάσει της στατιστικής. Εφτασε τα 19 παιχνίδια δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως δεν κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο κανενός φετινού αγώνα της στην Πρέμιερ Λιγκ (0-10-4). Και στο ντέρμπι της Κυριακής με την Τότεναμ άλλωστε, οι «κανονιέρηδες» απέδειξαν του λόγου το αληθές νικώντας τελικά 4-2 παρά το 1-2 του πρώτου μέρους. Με βάση αυτήν τη συμπεριφορά των παικτών του Εμερι, η νίκη τους στο δεύτερο ημίχρονο μοιάζει καλή επιλογή και προσφέρεται σε απόδοση 3,05 στην Betshop.

Από την Αγγλία στην Σκωτία, εκεί που η κορυφή έχει «πάρει φωτιά». Ρέιντεζερς, Σέλτικ και Κιλμάρνοκ βρίσκονται σε απόσταση μόλις δύο βαθμών και το ενδιαφέρον εντείνεται. Από τη Μάδεργουελ φιλοξενείται η Σέλτικ, που εσχάτως έχει καταφέρει να αποκτήσει αμυντική σταθερότητα με μόλις δύο γκολ παθητικό στην τελευταία εξάδα αγώνων του πρωταθλήματος. Συνηθίζει μάλιστα να «καθαρίζει» από νωρίς τα παιχνίδια της, αποκτώντας προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Σε μία έδρα που παραδοσιακά δεν χάνει (0-3-5 στα πιο πρόσφατα), έχει τα φόντα να κάνει ξανά το ίδιο και έτσι επιλέγουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο.

Τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος κλείνουν με την αναμέτρηση μεταξύ Στρασβούργου και Παρί Σ.Ζ. στη γαλλική Λιγκ 1. Οι πρωταθλητές επιστρέφουν εκεί που έλαβε τέλος το περσινό αήττητο σερί τους και φέτος δεν είναι διατεθειμένοι να την… πατήσουν ξανά. Προερχόμενοι μάλιστα από την πρώτη απώλεια βαθμών στη λίγκα (2-2 με την Μπορντό), απόψε θεωρούμε πως θα βγάλουν αντίδραση αναζητώντας ένα ξέσπασμα. Η νίκη τους με τουλάχιστον δύο γκολ ολοκληρώνει τις επιλογές.

 

Τελευταία Νέα