Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο διπλά, το ένα στο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο διπλά, το ένα στο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Αναμετρήσεις σε τρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Σε Σαμπιονά, Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν διεξάγεται από 1 ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική, ενώ η αυλαία πέφτει και στη Σούπερ Λίγκα με τις συναντήσεις Λαμία – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος πάντως, θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα Πορτογαλίας και Β Ολλανδίας. Νέος «αέρας» εδώ και λίγο καιρό στη Σπόρτινγκ, η οποία άλλαξε προπονητή και στα δύο ματς που βρίσκεται στον πάγκο, η ομάδα έχει πάρει νίκες με μεγάλα σκορ (4-1 και 6-1). Συγκριτικά μάλιστα με το πιο πρόσφατο, υπάρχουν και επιστροφές βασικών παικτών.

Σήμερα η Σπόρτινγκ έχει υποχρεώσεις στην ισχυρή έδρα της Ρίο Αβε, καθώς μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 φετινά εντός έδρας ματς. Δεδομένα βέβαια υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση και το τάιμινγκ μοιάζει ιδανικό για αυτή ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Πόρτο, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ρισκάρουμε με το διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στην Interwetten.

Εντονο είναι το αμυντικό πρόβλημα στην Γιονγκ Ουτρεχτη. Με 38 τέρματα παθητικό, όπως φανερώνουν και τα στατιστικά, διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Εδώ και οκτώ αγωνιστικές δέχεται μάλιστα τουλάχιστον από 2 γκολ σε κάθε μία, ενώ στη μοναδική νίκη της φέτος, χρειάστηκε να σημειώσει 4 τέρματα (4-3 τον Γιονγκ Αγιαξ). Αντίπαλός της σήμερα η Ντεν Μπος, η οποία ισοβαθμεί με την Γκόου Αχέντ στην κορυφή. Στα 9 ματς το αήττητο της Ντεν Μπος, με οκτώ νίκες στο διάστημα αυτό.

Λογικό φαβορί και σήμερα η Ντεν Μπος και από τη στιγμή που είναι ομάδα που σκοράρει αρκετά και στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της, λόγω των αμυντικών κενών που εμφανίζει η ομάδα Νέων της Ουτρέχτης, μας οδηγεί με το ανάλογο ρίσκο στο διπλό ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα