Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με δύο άσους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με δύο άσους

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Τα ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ και η «μάχη» του Αρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με τα προγνωστικά στοιχήματος, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας, καθώς σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Υπάρχουν εκκρεμότητες που κυρίως έχουν να κάνουν με τις θέσεις του υποβιβασμού. Μία από τις ομάδες που αγωνίζεται για να εξασφαλίσει την παραμονή της, είναι η Σαπεκοένσε.

Η νίκη επί της Σπορτ Ρεσίφε και η ισοπαλία στην έδρα της Κορίνθιανς στα δύο προηγούμενα ματς, επέτρεψαν στην Σαπεκοένσε να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο φινάλε να εξαρτάται καθαρά από το δικό της αποτέλεσμα. Εφόσον επικρατήσει σήμερα της Σάο Πάολο, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στα άλλα ματς, εξασφαλίζει την παραμονή.

Οπως επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά, η Σαπεκοένσε είναι από τις κλασικές ομάδες έδρας, έχοντας συγκεντρώσει ως γηπεδούχος τους 32 από τους 41 συνολικά βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Η Σάο Πάολο δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση (1-4-1 στα 6 τελευταία) και σήμερα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Γκρέμιο (που έχει εύκολο θεωρητικά ματς) για να τερματίσει στην 4άδα. Εμπιστευόμαστε το θετικό μομέντουμ που βρίσκεται η γηπεδούχος και τον παράγοντα έδρα και επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.20 στη Netbet.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση Λειψία – Γκλάντμπαχ, για την Μπουντεσλίγκα, που διεξάγεται και πρώτη χρονικά. Ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης, το γεγονός πως η Γκλάντμπαχ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες από την αμυντική γραμμή. Του στόπερ Γκίντερ και του αμυντικού μέσου Χόφμαν. Την ίδια στιγμή στη Λειψία τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται και εκτός απροόπτου θα επιστρέψουν σήμερα οι βασικότατοι Ζάμπιτσερ (δεξί χαφ) και Καμπλ (κεντρικός μέσος).

Τα αγωνιστικά νέα και ο παράγοντας έδρα δίνουν έτσι τον πρώτο λόγο στη Λειψία για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα