Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό με παράδοση στην Πρέμιερ Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό με παράδοση στην Πρέμιερ Λιγκ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Τον Αύγουστο του 2003, όταν ακόμα στην τεχνική της ηγεσία βρισκόταν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, χρονολογείται η τελευταία ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Σαουθάμπτον, εκεί που αγωνίζεται σήμερα, σε αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ. Το ένα από τα έξι ματς που διεξάγονται για τη κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και ένα από τα πολλά που προσφέρονται στο σημερινό πλούσιο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Εννέα διπλά και τρεις ισοπαλίες μετράει έκτοτε η Μάντσεστερ στις αναμετρήσεις που έχει δώσει στο Σαουθάμπτον, σε όλες τις διοργανώσεις. Η γηπεδούχος, όπως δείχνουν και τα στατιστικά, είναι μία από τις δύο ομάδες που τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχουν σημειώσει νίκη στο γήπεδό της (4 ισοπαλίες και 2 ήττες ο απολογισμός της) ενώ διαθέτει παράλληλα και την τέταρτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας συνολικά. Μάλιστα, το σερί χωρίς νίκη έχει φτάσει τα 11 ματς (6 ισοπαλίες, 5 ήττες) και το κλίμα έχει βαρύνει για τον προπονητή της, Μαρκ Χιουζ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε μεσοβδόμαδα την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Τον Δεκέμβριο μπορούμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος. Χρειαζόμαστε βαθμούς και πρέπει να τους μαζέψουμε».

Η Μάντσεστερ είναι λογικό φαβορί σήμερα και με σύμμαχο την παράδοση αλλά και το γεγονός πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό του 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Η μόνη αήττητη ομάδα στη φετινή Μπουντεσλίγκα είναι η Ντόρτμουντ, που προβάλει ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με τη μέχρι στιγμής εικόνα της, αλλά και της μεγάλης ανταγωνίστριας Μπάγερν Μονάχου. Η Ντόρτμουντ σήμερα υποδέχεται τη Φράιμπουργκ, απέναντι στην οποία μετράει 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα 10 πιο πρόσφατα ματς που την έχει υποδεχθεί.

Η Φράιμπουργκ γενικά δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα ματς με τους «μεγάλους» ενώ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα. Η Μπορούσια βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, αναμένεται επιθετικά από την αρχή και ο άσος στο ημίχρονο μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Με τις δύο αυτές επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα