Προγνωστικά στοιχήματος | Πιθανό over στο «Βαγιέκας»

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πιθανό over στο «Βαγιέκας»

bet365

Γεμάτο για ακόμη μία Παρασκευή το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, με δράση σε όλες τις μεγάλες χώρες και φουλ αγωνιστική σε Β’ Γαλλίας και Β’ Ολλανδίας. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες της Ευρωλίγκας αλλά και αυτοί για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Με την αναμέτρηση μεταξύ Βαγιεκάνο και Εϊμπαρ ξεκινά απόψε στη Μαδρίτη η 14η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Σε οριακό σημείο οι γηπεδούχοι, καθώς προσπαθούν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Διατηρούν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 28 τερμάτων και το 3-0 από τη Βαλένθια έφερε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, πηγαίνουν στο «Βαγιέκας» με φόρα έπειτα από το 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Το over αποτελεί επιλογή μας σε αυτή την περίπτωση, σημείο που επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά. Αυτό άλλωστε εμφανίστηκε στα έξι από τα επτά εντός έδρας της Ράγιο.

Από την Ισπανία στην Ολλανδία, και την 16η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Σε κάκιστη φάση η Ναϊμέγκεν, έχοντας μόλις μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αναμετρήσεών της. Απέναντί της απόψε μία ομάδα που τα πηγαίνει εξαιρετικά. Η Φόλενταμ. Κάνοντας ντεμαράζ με 5-4-0 στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις, έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Το σετ αποδόσεων δεν συνάδει με την αγωνιστική εικόνα των δύο μονομάχων το τελευταίο διάστημα και το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στη Novibet.

Περνώντας στα παρκέ, το ενδιαφέρον μας μεταφέρεται στην αναμέτρηση του «Παλάου Μπλαογκράνα» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε. Νέα δεδομένα φέτος για τους Καταλανούς, που δείχνουν αποφασισμένοι να επανέλθουν στο προσκήνιο μετά τις αποτυχίες των περασμένων ετών. Ο Πέσιτς έχει βρει το… κουμπί των παικτών του και ειδικά στην έδρα τους φαντάζουν ιδιαίτερα αξιόπιστοι. Εκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα σε Μιλάνο (για την Ευρωλίγκα) και Ρεάλ (για το πρωτάθλημα) εκεί τις προηγούμενες ημέρες και περιμένουν τους Τούρκους με το ηθικό στα ύψη. Ο άσος μοιάζει καλή λύση σε αυτή την περίπτωση και έτσι κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα