Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο διπλά στο Γιουρόπα Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο διπλά στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Με διπλή ελληνική εκπροσώπηση, οι αναμετρήσεις για την πέμπτη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπέτις στην Ισπανία και ο ΠΑΟΚ από την Τσέλσι στην Αγγλία και τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων ενδεχομένως να σταθούν καθοριστικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στην Ευρώπη.

Τα δύο αυτά ματς, όπως και τα άλλα 22 που διεξάγονται σήμερα στη διοργάνωση, συμπεριλαμβάνονται κανονικά στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, όπου έχουμε κρατήσει δύο επιλογές σε ικανοποιητικότατες αποδόσεις.

Αρχίζουμε με την αναμέτρηση Βόρκλα Πολτάβα – Αρσεναλ που διεξάγεται πρώτη χρονικά. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η Αρσεναλ έχει ήδη προκριθεί και μαθηματικά στη φάση των νοκ-άουτ και στόχος της πλέον είναι η πρωτιά του ομίλου. Η κατάκτηση της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ είναι άλλωστε από τους πρωταρχικούς στόχους των «κανονιέρηδων» τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα.

Την ίδια σοβαρότητα περιμένει να δει ο προπονητής της, Ουνάι Εμερι και στην αναμέτρηση στην Ουκρανία, ένα ματς που θα προφυλάξει τους περισσότερους παίκτες του και θα δώσει ευκαιρίες στην 11άδα. Ακόμα και με αλλαγές βέβαια, η Αρσεναλ είναι σε θέση να πάρει τη νίκη και να επιβεβαιώσει το διπλό του 1.79 στην Championsbet. Αλλωστε η Βόρσκλα Πολτάβα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί «μεγαθήριο» ενώ έχει νικήσει μόλις μία φορά την τελευταία 2ετία στη διοργάνωση (1-0 την Καραμπάκ εκτός έδρας).

Να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, θέλει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία φιλοξενείται από την Καραμπάκ. Και στους Πορτογάλους – που άλλαξαν πρόσφατα προπονητή και η εικόνα τους έχει βελτιωθεί - υπάρχουν κάποιες απουσίες παικτών, η 11άδα τους όμως θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Δεδομένα η Σπόρτινγκ υπερτερεί σε ποιότητα και από τη στιγμή που θέλει το αποτέλεσμα, επιλέγουμε το διπλό. Με τις δύο αυτές επιλογές, κλείνουμε και τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα