Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι σε Σούπερ Λίγκα και Καμπιονάτο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι σε Σούπερ Λίγκα και Καμπιονάτο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Σε ιδιαίτερα δύσκολη βαθμολογική θέση, βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εφτασε τα 6 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, με πέντε ήττες και μία ισοπαλία στο διάστημα αυτό. Το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό, ένα από τα τρία ματς της ημέρας στη Σούπερ Λίγκα και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια.

Ζητούμενο για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα στα δύο προσεχή ματς, αρχίζοντας από το σημερινό και να πάρει τους βαθμούς που θα της επιτρέψουν να «ανασάνει» και να ξεφύγει από τις θέσεις υποβιβασμού. Υποδέχεται τον Λεβαδειακό και οι προϋποθέσεις μοιάζουν θετικές ώστε να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.95 στη bwin.

Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, ο Λεβαδειακός διαθέτει τη χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος στα εκτός έδρας ματς, έχοντας γνωρίσει μόνο ήττες και σε 5 αγώνες. Μάλιστα, στο 2018 και σε 16 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σαν απολογισμό 13 ήττες και 3 ισοπαλίες. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο τώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει σήμερα και κάποιες επιστροφές σημαντικών παικτών συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, όπως οι Κριζμάν (μέσος), Μυστακίδης (φορ) και Αθανασιάδης (φορ). Με όλα αυτά τα δεδομένα, ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα από το Καμπιονάτο και τη συνάντηση Λάτσιο – Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες, με κυριότερες των Ιγουαΐν (φορ, 10 συμ/5γκολ), Ρομανιόλι (στόπερ), Μουσάκιο (στόπερ) και Μποναβεντούρα (εξτρέμ). Το ματς αντιμετωπίζεται σαν τελικός για τη Λάτσιο, με φόντο την 4άδα της βαθμολογίας και τη συμμετοχή στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα συν για τη γηπεδούχο η πρόσφατη παράδοση (4-3-1). Σε συνάρτηση έτσι με τον παράγοντα έδρα και τις σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Μίλαν στο σημερινό ματς, ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα