Προγνωστικά στοιχήματος | Σημείο και ειδικό στοίχημα ημιχρόνου

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημείο και ειδικό στοίχημα ημιχρόνου

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως Πρέμιερ Λιγκ, Καμπιονάτο, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Μπουντεσλίγκα, αλλά και με ένα εξαιρετικά πλούσιο σε επιλογές κουπόνι στο Πάμε Στοίχημα. Φυσικά και από καθαρά αγωνιστικής πλευράς, το ματς που ξεχωρίζει σήμερα δεν είναι άλλο από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς, στοιχηματικά όμως, οι επιλογές μας θα περιοριστούν σε Ολλανδία και Ισπανία.

Εξαιρετική παράδοση για τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια απέναντι στην Οσασούνα, την οποία υποδέχεται σήμερα σε αναμέτρηση για τη Β Ισπανίας. Είκοσι δύο νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες ο απολογισμός της, τη στιγμή που φέτος παραμένει αήττητη στο γήπεδό της (5-1-0) ενώ προέρχεται από αήττητο εννέα αγώνων (5 νίκες, 4 ισοπαλίες). Στα συν για τη Ντεπορτίβο συγκαταλέγεται το γεγονός πως έχει και δύο επιστροφές σημαντικότατων παικτών συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά ματς, με κυριότερη του Κάρλος Φερνάντεθ (φορ, 10 συμ./6γκολ). Η Οσασούνα ως φιλοξενούμενη υστερεί σημαντικά (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες στα 9 πιο πρόσφατα) και με αυτά τα δεδομένα ο άσος του 1.84 στη Novibet έχει τον πρώτο λόγο.

Θεωρητικά εύκολο έργο σήμερα, ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει σε κοντινή απόσταση από την Αϊντχόφεν, έχει ο Αγιαξ. Υποδέχεται την Μπρέντα, ομάδα που όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, διαθέτει (μαζί με τη Χέρενφεν) τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Ο Αγιαξ χαρακτηρίζεται διαχρονικά από το επιθετικό ποδόσφαιρο, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση φέτος (με 35 γκολ σε 12 αγώνες) και έχει ευνοϊκή την πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Μπρέντα (5 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Με δεδομένο πως ο Αγιαξ είναι ομάδα που μπαίνει επιθετικά και γενικά σκοράρει αρκετά στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, έχει λογική το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθεί το Over 1.5 ημίχρονο στο σημερινό ματς. Με τις δύο παραπάνω επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα