Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι σε Τουρκία, Ολλανδία και Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι σε Τουρκία, Ολλανδία και Ευρωλίγκα

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Επιστροφή σε φουλ αγωνιστική δράση σε επίπεδο πρωταθλημάτων το προσεχές τριήμερο, μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στη νεοσύστατη διοργάνωση του UEFA Nations League. Σε αρκετές κατηγορίες υπάρχει αγωνιστική δράση σήμερα – η πλειονότητα των αγώνων προέρχεται από Ολλανδία και Γαλλία - με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να προσφέρει επιλογές. Αρχίζουμε από το πρωτάθλημα Τουρκίας και την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Κόνιασπορ.

Ο παράγοντας έδρα αποτελεί το «όπλο» της Γαλατασαράι στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων της. Σε επίπεδο πρωταθλήματος Τουρκίας μάλιστα, το αήττητο της έδρας διατηρείται εδώ και 25 αγώνες. Είκοσι δύο νίκες και 3 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό. Εντός έδρας υποχρεώσεις έχει και σήμερα, απέναντι στην Κόνιασπορ, από την οποία δεν έχει ηττηθεί ως γηπεδούχος στην Κωνσταντινούπολη (μετράει 17 νίκες, 2 ισοπαλίες) ενώ παράλληλα διατηρεί και το αήττητο απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο για 25 αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η Γαλατασαράι, παρά τις απουσίες που έχει (του αμυντικού μέσου Ντονκ και των δημιουργικών μέσων Ροντρίγκεζ, Μπελχαντά) είναι σε θέση να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.80 στην Interwetten.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας, όπως επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά, είναι η Ντεν Μπος. Οκτώ σερί νίκες μετράει στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενεί την Καμπούρ. Πολλά τα κενά που εμφανίζει στο αμυντικό κομμάτι ως φιλοξενούμενη το τελευταίο διάστημα η Καμπούρ (προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα της) και με αυτά τα δεδομένα, ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπασκόνια – Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα. Εκτός έδρας η ελληνική ομάδα υστερεί, την ίδια στιγμή που η Μπασκόνια θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή (δίνει το πρώτο εντός έδρας στην Ευρωλίγκα) ενώ, παράλληλα, είναι και αυτή που «καίγεται» περισσότερο για το αποτέλεσμα, αφού έχει μείνει πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Τελευταία Νέα