Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Φινάλε σήμερα στη φάση των ομίλων του UEFA Nations League, διοργάνωση στην οποία δεν κατάφερε να έχει την αναμενόμενη παρουσία η εθνική μας ομάδα. Μεταξύ των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, η πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο του Γ γκρουπ. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η Σερβία με νίκη απέναντι στη Λιθουανία είναι σίγουρα πρώτη και τα δεδομένα είναι υπέρ της. Η Λιθουανία είναι ευάλωτη στην άμυνα και έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του ηγέτη της μεσαίας γραμμής, Νοβικόβας. Οι Σέρβοι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στην επίθεση, συνήθως επιλέγουν να ψάξουν το γκολ από νωρίς και το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.25 στη Novibet, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Το παραπάνω, είναι ένα από τα επτά ματς της ημέρας στη διοργάνωση και περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Στο μπάσκετ, ακόμη μία... διαβολοβδομάδα της Euroleague είναι γεγονός και ξεκινά σήμερα με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε μία από αυτές, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση και να πάρει το ροζ φύλλο στη Γερμανία απέναντι στην Μπάγερν. Τα στατιστικά των ομάδων στον τομέα νίκες - ήττες είναι ακριβώς τα ίδια (3-4), γεγονός που φανερώνει ότι το έργο για τους παίκτες του Μπλατ, μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο παράγοντας «φανέλα» αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. Οι «ερυθρόλευκοι», με μπροστάρη τον ηγέτη τους, Βασίλη Σπανούλη, έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο βγάζουν αντίδραση και κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και σήμερα. Η νίκη του Ολυμπιακό στο Μόναχο προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Από την ίδια αναμέτρηση, υπάρχει και ένα ειδικό παίκτη που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα προσπαθήσει να οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα το παιχνίδι της ομάδας του και να «ταΐσει» τον σταθερά καλό τη φετινή σεζόν Μιλουτίνοφ. Αν οι συμπαίκτες του είναι εύστοχοι, ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θα ξεπεράσει τις 5 ασίστ.

Με τις δύο αυτές επιλογές από την Ευρωλίγκα, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα