Προγνωστικά στοιχήματος | Με τα φαβορί στο Nations League

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με τα φαβορί στο Nations League

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Η εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε αρνητικά τις υποχρεώσεις της στη νεοσύστατη διοργάνωση του UEFA Nations League, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ομίλου, με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες απολογισμό. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς είχε τον Αγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία, με τον Ελληνα προπονητή να αντικαθιστά τον Μίκαελ Σκίμπε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 βέβαια δεν ήταν η μόνη ομάδα που άλλαξε προπονητή στα μέσα αυτής της διοργάνωσης. Νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία έχει μεταξύ άλλων και η Σλοβενία, που πορεύεται εδώ και λίγο καιρό με τον Ιγκορ Μπενέντεσιτς. Στο ντεμπούτο του, η ομάδα απέσπασε ισοπαλία με τη Νορβηγία (1-1), αποτέλεσμα που έβαλε τέλος και μαθηματικά στις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Σλοβενία καλείται παράλληλα να αγωνιστεί πλέον χωρίς τον Κέβιν Καμπλ (κεντρικός μέσος), που σταμάτησε στα 28 του χρόνια από την εθνική ενώ σε ότι αφορά (και) το σημερινό ματς στη Βουλγαρία, έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Φυσικά, κυριότερη απουσία εξακολουθεί να είναι του τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Ομπλακ.

Η Βουλγαρία, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, «μάχεται» με τη Νορβηγία για την πρώτη θέση της κατάταξης. Εντός έδρας παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική (6 νίκες, 2 ήττες ο απολογισμός της από τον Ιανουάριο του 2017). Σε συνάρτηση με το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Σλοβενία, ο άσος του 1.70 στη Vistabet αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Οι αναμετρήσεις για το UEFA Nations League αποτελούν και την πλειονότητα των αγώνων που προσφέρονται στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από ακόμα μία συνάντηση στην εν λόγω διοργάνωση. Επιλέγουμε τον άσο στην αναμέτρηση Γερμανία – Ολλανδία. Μαθηματικά δεν υπάρχει κίνητρο για τη Γερμανία, που υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο, υπάρχει το γόητρο. Ειδικά εντός έδρας, θα θελήσει να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο και τη νεοσύστατη αυτή διοργάνωση.

 

Τελευταία Νέα