Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για γκολ στο Nations League

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για γκολ στο Nations League

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Η ήττα από τη Γαλλία (0-1), στον ημιτελικό του Μουντιάλ που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στη Ρωσία, είναι η μοναδική για το Βέλγιο τα δύο τελευταία χρόνια, σε όλες τις έδρες και για όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα, η τελευταία χρονικά ήττα του Βελγίου σημειώθηκε στις 1/09/2016 και τη φιλική αναμέτρηση με την Ισπανία (0-2). Από εκείνο το διάστημα και σε σύνολο 30 αγώνων ο συνολικός απολογισμός του είναι 23 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Το Βέλγιο αντιμετώπισε σοβαρά τη διαδικασία του UEFA Nations League , ήδη μετράει το 2Χ2 στον όμιλό του και όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, ενδεχόμενη επικράτηση σήμερα θα του επιτρέψει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν είχε ανάλογη συνέχεια μετά τη θετικότατη παρουσία της στα προκριματικά του Μουντιάλ η Ισλανδία, σημερινή αντίπαλος του Βελγίου, στο ένα από τα εννέα ματς της ημέρας για το UEFA Nations League που περιλαμβάνει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Στα 13 ματς το σερί χωρίς νίκη (σε επίσημα ματς, αναγνωρισμένα από τη FIFA) για την Ισλανδία (4 ισοπαλίες, 9 ήττες) η οποία παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα στο διάστημα αυτό. Το Βέλγιο είναι ομάδα με άκρως επιθετική συμπεριφορά, μεγάλη ικανότητα στην επίθεση και το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.08 στη Betshop, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Η ομάδα που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο περασμένο Μουντιάλ, ήταν φυσικά η Κροατία. Υποδέχεται την Ισπανία, από την οποία ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 στο ματς του πρώτου γύρου και το γεγονός αυτό είναι ικανό να της δώσει σήμερα ένα επιπλέον κίνητρο, πλην του βαθμολογικού. Η αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων και κυρίως της Ισπανίας, «φωτογραφίζει» ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Με δεδομένη την επιθετική ικανότητα και των δύο ομάδων, το Over 2.5 γκολ μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή.

Με τις δύο παραπάνω επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα