Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος και διπλό στη Βραζιλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος και διπλό στη Βραζιλία

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Τέσσερις μήνες πριν, σημειώθηκε η δεύτερη και τελευταία εντός έδρας νίκη της Παρανά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ειδικότερα, στις 22 Ιουλίου και την αναμέτρηση με την Αμέρικα Μινέιρο. Οι 17 βαθμοί (από τους συνολικά 21 μέχρι στιγμής) που έχει μαζέψει στην έδρα της, δεν στάθηκαν ικανοί να της εκπληρώσουν το στόχο της παραμονής. Η Παρανά είναι ουραγός της κατηγορίας στην Α Βραζιλίας και ήδη έχει υποβιβαστεί.

Δίκαια ήρθε ο υποβιβασμός σύμφωνα με τη συνολική φετινή της πορεία. Οπως άλλωστε αποτυπώνουν και τα στατιστικά, πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες τόσο συνολικά όσο και στα εντός έδρας ματς ενώ είμαι μακράν η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση. Τα πέντε ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, έχουν έτσι κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα. Με δεδομένο πως υπάρχουν και κάποιες απουσίες σημαντικών παικτών για σήμερα, είναι πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεαροί παίκτες, όπως άλλωστε συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Παρανά υποδέχεται σήμερα την Ατλέτικο Μινέιρο. Η φιλοξενούμενη έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς κυνηγάει την πρόκριση στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ατλέτικο διαθέτει ποιότητα στην επίθεση, θα βρει χώρους και από τη στιγμή που θέλει το αποτέλεσμα, έχει το σαφές προβάδισμα νίκης για σήμερα. Στο 1.54 προσφέρεται το διπλό στη Novibet.

Εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες διεκδικεί και η Ατλέτικο Παραναένσε, έχει όμως δυσκολότερο έργο αυτή την αγωνιστική, εκτός έδρας με την Βάσκο Ντα Γκάμα. Η φιλοξενούμενη είναι η μία από τις δύο ομάδες της λίγκας που δεν έχει σημειώσει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες, 10 ήττες ο απολογισμός της). Η Βάσκο μπορεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να επιβεβαιώσει τον υψηλό σε απόδοση άσο.

Η Α Βραζιλίας είναι από τα λίγα πρωταθλήματα που υπάρχει δράση σήμερα και οι αγώνες της περιλαμβάνονται κανονικά στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το μπάσκετ και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φρίμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καλή κατάσταση οι Θεσσαλονικείς, με 4 σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπερτερούν σε ποιότητα και φυσιολογικά θα φτάσουν στη νίκη καλύπτοντας το χάντικαπ των 9.5 πόντων.

 

Τελευταία Νέα