Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο διπλά στο Λιγκ Τρόφι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο διπλά στο Λιγκ Τρόφι

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Παρόμοια με το Κύπελλο Ελλάδος, είναι η διοργάνωση του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, αναφορικά με το γεγονός πως υπάρχουν όμιλοι, διεξάγονται τρεις αγωνιστικές και στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι. Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική σε αυτή τη φάση διεξάγεται σήμερα, αναμετρήσεις οι οποίες αποτελούν και την πλειονότητα στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, με νίκη σήμερα, η Κόβεντρι παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά ώστε να επιβεβαιώσει το διπλό του 1.83 στη Sportingbet.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, με την Κόβεντρι να μετέχει στην Λιγκ 1 και με συνολικό απολογισμό 8 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και την αντίπαλό της, Τσέλτεναμ, στη Λιγκ 2 και να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης (2 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες). Παράλληλα, η γηπεδούχος δεν έχει αξιοποιήσει στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα, έχοντας μόνο 1 νίκη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις σε 90λεπτο, επί της Αρσεναλ u21 στο προηγούμενο ματς για το Λιγκ Τρόφι. Η διαφορά κατηγορίας που υπάρχει και το γεγονός πως δεν εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα η γηπεδούχος, δίνουν το προβάδισμα νίκης στην Κόβεντρι.

Διαφορά κατηγορίας υπάρχει και στο ματς Μόρκαμ – Σάντερλαντ, επίσης για τη διοργάνωση του Λιγκ Τρόφι. Η Μόρκαμ είναι ομάδα της Λιγκ2 και με φετινό απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 10 ήττες, βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Σήμερα είναι μάλιστα αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς δεν διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Και μαθηματικά έχει προκριθεί η Σάντερλαντ, η οποία λογικά θα έχει και αρκετά νέα πρόσωπα σήμερα. Υπερτερεί όμως δεδομένα της αντιπάλου της. Βρίσκεται στη 2η θέση της Λιγκ 1, προέρχεται από 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και αήττητο 10 αγώνων. Το ματς είναι στα μέτρα της και το διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Με τις δύο αυτές επιλογές από τα αγγλικά γήπεδα ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα