Προγνωστικά στοιχήματος | Παίρνει το διπλό η Γιουβέντους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παίρνει το διπλό η Γιουβέντους

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Δύο από τις ομάδες που διαθέτουν βαριά φανέλα στην Ευρώπη, είναι Μίλαν και Γιουβέντους, με την πρώτη να προσπαθεί βέβαια να επανέλθει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους είναι εδώ και πολύ καιρό η μεγάλη ομάδα του Καμπιονάτο και θέλει να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αποκτώντας το περασμένο καλοκαίρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ένας από τους πολλούς παίκτες με νοοτροπία νικητή που διαθέτουν οι «μπιανκονέρι» και αυτή είναι πιθανό να τους δώσει τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι, σε ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Η Γιουβέντους προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπως ισχύει μετά από γκέλες για τις μεγάλες ομάδες, βγάζουν αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι τους. Αυτό, είναι το ντέρμπι με τη Μίλαν. Στη γηπεδούχο υπάρχουν παράλληλα αρκετά σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, με τους Μουσάκιο (στόπερ), Μπίγλια (αμ. μέσος) και Μποναβεντούρα (εξτρέμ) να μην είναι διαθέσιμοι στο σημερινό ντέρμπι. Οι απουσίες που υπάρχουν στους «ροσονέρι» και η αντίδραση που περιμένουμε να δείξει η Γιουβέντους, δίνουν τον πρώτο λόγο στο διπλό του 1.75 στο pamestoixima.gr.

Μία από τις πιο ντεφορμέ ομάδες στη Serie A, όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, είναι αυτή την εποχή η Ουντινέζε. Με μόλις 1 βαθμό στα 6 τελευταία ματς βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη παραμονής. Τα δεδομένα δεν την ευνοούν απόψε, στη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εμπολι. Αυτό καθώς η γηπεδούχος θα έχει νέο προπονητή και κατά συνέπεια αλλαγμένη προς το καλύτερο ψυχολογία ενώ έχει και το αβαντάζ της έδρας.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τη Νορβηγία και τη συνάντηση Κρίστιανσουντ – Μπραν. Είναι η προτελευταία αγωνιστική και ως αυτού, το κίνητρο είναι αυτό που μετράμε περισσότερο. Η Μπραν λοιπόν μετά την απώλεια του πρωταθλήματος έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση. Φιλοξενείται από την Κρίστιανουντ, η οποία είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά αυτός της έχει βγει σε καλό , αφού προέρχεται από 4 σερί νίκες. Θεωρούμε πάντως ότι έπιασε… ταβάνι με την απόδοσή της, ενώ τα δύο πιο πρόσφατα ματς ήταν θεωρητικά εύκολα. Πηγαίνουμε στο διπλό λόγω κινήτρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα