Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί σε Καμπιονάτο, Σαμπιονά

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί σε Καμπιονάτο, Σαμπιονά

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων μετά το τριήμερο στα Κύπελλα Ευρώπης. Αναμετρήσεις από τα τέσσερα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη υπάρχουν σήμερα, οι οποίες περιλαμβάνονται και στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Στην Ιταλία, το ματς Φροζινόνε – Φιορεντίνα ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, μία συνάντηση που το διπλό του 1.70 στη Vistabet μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Ναι μεν η Φιορεντίνα δεν έχει ακόμα πανηγυρίσει το τρίποντο ως φιλοξενούμενη στη φετινή Serie A (2 ισοπαλίες και 3 ήττες ο απολογισμός της), είχε όμως να βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας μεταξύ άλλων με Σαμπντόρια, Νάπολι, Ιντερ και Λάτσιο. Ομάδα που δεν έχει αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα η Φροζινόνε. Οπως φανερώνουν μάλιστα τα στατιστικά, διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες και επιθέσεις του πρωταθλήματος. Το ματς μπορούμε να πούμε πως είναι στα μέτρα της Φιορεντίνα και υπάρχουν καλές πιθανότητες να επιβεβαιώσει το διπλό.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με Σαμπιονά και τον αγώνα Λιλ – Στρασβούργο. Πέρσι περιμέναμε από τη Λιλ, στην εποχή με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική ηγεσία, να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά αυτό γίνεται εν τέλει τη φετινή σεζόν. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο νικών ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα και σε 6 ματς. Σήμερα φιλοξενεί το Στρασβούργο, από το οποίο ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ματς για το Λιγκ Καπ (0-2) εκτός έδρας, σε ένα ματς πάντως που προφύλαξε τους περισσότερους βασικούς παίκτες της. Πηγαίνουμε στον άσο.

Από το πρόγραμμα στο μπάσκετ τώρα, κυριαρχούν οι αγώνες για την Ευρωλίγκα και το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σε ότι αφορά το στοίχημα, κρατάμε το διπλό της Ζαλγκίρις με χάντικαπ 5,5 πόντων, στο ματς με την Μπούντουτσνοστ. Μόνο ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι (0-5) στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις τους και δεν έχουν το ρόστερ να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο. Η Ζαλγκίρις υπερτερεί σε όλες τις θέσεις, είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη.

 

Τελευταία Νέα