Προγνωστικά στοιχήματος | Δεδομένα για άσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δεδομένα για άσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Από τον Ιανουάριο του 1998 έχει να επικρατήσει στην έδρα της Εσπανιόλ η Αθλέτικ Μπιλμπάο σε επίπεδο πρωταθλήματος και ο απολογισμός της στην 20ετία είναι 13 ήττες και 7 ισοπαλίες. Σύμφωνα με τη φόρμα της από την αρχή της σεζόν, δείχνει πως ούτε και φέτος θα καταφέρει να φύγει με το διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα.

Η Μπιλμπάο αγνοεί τη νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εντός έδρας επικράτηση επί της Λεγκανιές (2-1). Εκτοτε και στα 9 ματς που ακολούθησαν μετράει 7 ισοπαλίες και 2 ήττες. Πολύ καλύτερη η συνολική παρουσία της Εσπανιόλ, η οποία στο γήπεδό της έχει σημειώσει 4 νίκες σε ισάριθμα ματς. Το τάιμινγκ τη δεδομένη στιγμή δείχνει ξεκάθαρα υπέρ των Καταλανών με τον άσο να προσφέρεται στο 1.95 στη Netbet.

Υποχρεώσεις πλην της Πριμέρα Ντιβιζιόν υπάρχουν και σε άλλα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ. Ματς, τα οποία φυσικά βρίσκονται κανονικά στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Από τη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας προέρχεται το δεύτερο σημείο για σήμερα, ο άσος της Χάντερφιλντ με τη Φούλαμ.

Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, αναμετρώνται δύο ομάδες με τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία και τη Φούλαμ να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Στη Χάντερφιλντ σημειώνουν πως αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό, στην προσπάθεια να πάρουν τη νίκη ψυχολογίας και να αντιστρέψουν το κλίμα. Σε συνάρτηση και με τον παράγοντα έδρα, μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών και να επιβεβαιώσει τον άσο.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και τη συνάντηση Φενερμπαχτσέ – Εφές Αναντολού για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Εφές έχει δύο νίκες επί της Φενέρ, σε Σούπερ Καπ και Ευρωλίγκα, τη στιγμή που ακόμα η Φενέρ δεν έχει ανεβάσει ρυθμούς. Πηγαίνουμε στο διπλό με χάντικαπ στους 8.5 πόντους, αφού θεωρούμε πως η Εφές μπορεί να παρουσιαστεί ξανά πολύ ανταγωνιστική και να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 

Τελευταία Νέα