Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι και G/G από Μπουντεσλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι και G/G από Μπουντεσλίγκα

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, η Μπάγερ Λεβερκούζεν σημειώνει δύο σερί νίκες. Αρχικά επικράτησε στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (6-2) και μεσοβδόμαδα σε αυτή της Γκλάντμπαχ (5-0), σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα. Σήμερα έχει εντός έδρας ματς με την Χόφενχαϊμ για την Μπουντεσλίγκα, απέναντι στην οποία μετράει ως γηπεδούχος 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες από το 2008 έως σήμερα. Επιθετική ομάδα και η Χόφενχαϊμ, αμυντικά όμως έχει κενά, τα οποία η φορμαρισμένη Λεβερκούζεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 2.13 ο άσος στην Championsbet.

Μία από τις χειρότερες άμυνες στα εκτός έδρας ματς, διαθέτει το Αννόβερο, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά. Ως φιλοξενούμενο σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα αγνοεί τη νίκη μακριά από το γήπεδό του μέχρι στιγμής ενώ δεν το ευνοεί η παράδοση απέναντι στη Σάλκε, από την οποία φιλοξενείται. Πέντε νίκες και 1 ισοπαλία ειδικότερα, ο απολογισμός της Σάλκε από το 2011-12. Η γηπεδούχος μπορεί να εκμεταλλευτεί την αμυντική αφέλεια της αντιπάλου και το γεγονός πως υστερεί εκτός έδρας και να πάρει τους βαθμούς. Λογικός άσος.

Φυσικά και τα δύο παραπάνω ματς είναι διαθέσιμα στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, σε μία ημέρα που ξεχωρίζουν αγωνιστικά τα ντέρμπι σε Σούπερ Λίγκα (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ) και Πρέμιερ Λιγκ (Αρσεναλ – Λίβερπουλ). Με την Μπουντεσλίγκα θα συνεχίσουμε και ολοκληρώσουμε σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος και την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ είναι η μόνη ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην έδρα της Βόλφσμπουργκ αγωνίζεται σήμερα και ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης, είναι το γεγονός πως η Μπορούσια έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες στην άμυνα (Ντιαλό – στόπερ, Πίστσεκ – μπακ, Σμέλτσερ – μπακ, Ακαντζί – στόπερ). Οι ελλείψεις που έχει να αντιμετωπίσει σε συνδυασμό με την αγωνιστική φιλοσοφία της, φωτογραφίζουν ένα ματς με γκολ και το G/G μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα