Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος στο ντέρμπι των δύο Ηπείρων

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος στο ντέρμπι των δύο Ηπείρων

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Κλασικό ντέρμπι στην Τουρκία, γνωστό και ως το ματς των δύο Ηπείρων. Η Γαλατασαράι, που εδρεύει στην ευρωπαϊκή πλευρά και η Φενερμπαχτσέ, στην ασιατική πλευρά του Βόσπορου τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης. Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Σίγουρα, πάντα όταν πρόκειται για ντέρμπι, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα αποτέλεσμα. Σύμφωνα όμως με τη μέχρι στιγμής παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Γαλατασαράι. Η κάκιστη φετινή πορεία της Φενερμπαχτσέ (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες) σε συνδυασμό με το γεγονός πως η γηπεδούχος έχει πολύ καλή παρουσία στο γήπεδό της (5-2-0 φέτος), δίνουν το προβάδισμα στον άσο του 2.03 στη Betshop.

Η Φενερμπαχτσέ θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο στον πάγκο μετά την – αναμενόμενη βάσει αποτελεσμάτων – αποχώρηση του Φιλίπ Κοκού από την τεχνική ηγεσία, είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει άμεσα η εικόνα της.

Χωρίς αντίπαλο, μοιάζει να παίζει στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν, αναφορικά με την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου στο Σαμπιονά. Η Παρί μετράει και το απόλυτο νικών στις 11 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί ενώ όπως δείχνουν τα στατιστικά, διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Πολύ καλή επιθετική συμπεριφορά και για τη σημερινή της αντίπαλο, Λιλ, η οποία εκπλήσσει φέτος και είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, μετά την Παρί.

Οι φιλοξενούμενοι προφύλαξαν αρκετούς βασικούς παίκτες στην τελευταία αγωνιστική τους υποχρέωση και την ήττα με 2-0 από το Στρασβούργο για το Λιγκ Καπ. Σήμερα θα παραταχθούν κομπλέ και από τη στιγμή που έχουν τους παίκτες μεσοεπιθετικά να απειλήσουν την Παρί, το G/G μοιάζει πολύ λογική επιλογή, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και τον άσο με χάντικαπ 8.5 πόντων της Χίμκι με την Γκραν Κανάρια για την Ευρωλίγκα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη και σε συνάρτηση με τα πολλά κενά που βγάζει στο αμυντικό κομμάτι η Γκραν Κανάρια, μπορούν να την πάρουν.

 

Τελευταία Νέα