Προγνωστικά στοιχήματος | Ξεκάθαρο φαβορί στο Βέλγιο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ξεκάθαρο φαβορί στο Βέλγιο

bet365

Κάκιστα εξελίσσεται η σεζόν για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βέλγιο, κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στα στατιστικά του πρωταθλήματος. Ουραγός της κατηγορίας και με εντονότατο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Το γεγονός πως δέχεται τουλάχιστον από 2 γκολ εδώ και 9 αγώνες, όσο διαρκεί και το σερί χωρίς νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος (8 ήττες, 1 ισοπαλία σαν απολογισμό) δείχνει το μέγεθος του προβλήματος για την ομάδα του Φράνκι Ντουρί, ο οποίος βρίσκεται από το 2011 στην τεχνική της ηγεσία.

Την ανεβασμένη αγωνιστικά Σταντάρ Λιέγης (4 νίκες, 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία) υποδέχεται σήμερα και οι προϋποθέσεις δείχνουν ευνοϊκές για τη φιλοξενούμενη ώστε να πάρει το τρίποντο και να επιβεβαιώσει το διπλό του 2.00 στη Sportingbet.

Οι αναμετρήσεις για τους θεσμούς των Κυπέλλων είναι πάντως αυτές που ξεχωρίζουν και από το σημερινό πρόγραμμα, καθώς αποτελούν την πλειονότητα των αγώνων που προσφέρονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Από το Κύπελλο Ελλάδος η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα, που είναι το διπλό της Ξάνθης στην Κέρκυρα.

Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0) στο Ηράκλειο στην πρεμιέρα σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής (νίκη Κέρκυρας επί της Νίκης Βόλου), αναγκάζουν κατά κάποιο τρόπο την Ξάνθη να ψάξει μόνο τη νίκη σήμερα. Οι Ακρίτες τρέχουν αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0), προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες ενώ δεν αναμένεται να έχουν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Ανέτοιμη αγωνιστικά έδειξε στην πρεμιέρα των φετινών της υποχρεώσεων στη Φούτμπολ Λιγκ η Κέρκυρα (ήττα 2-0 από Απόλλων Λάρισας) και με δεδομένη τη διαφορά κατηγορίας και ποιότητας στο ρόστερ, το ενδεχόμενο επικράτησης των φιλοξενουμένων συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και τον άσο με χάντικαπ (10,5) της Μπασκόνια με την Νταρουσάφακα για την Ευρωλίγκα. Μετά από τρεις σερί ήττες η γηπεδούχος ψάχνει αντίδραση και από τη στιγμή που στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή και υπερτερεί σε ποιότητα, είναι σε θέση να φτάσει σε μία άνετη νίκη.

 

Τελευταία Νέα