Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό ρίσκου στο Κύπελλο Γερμανίας

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό ρίσκου στο Κύπελλο Γερμανίας

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Οι αγώνες για τους θεσμούς των Κυπέλλων κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα και κατ’ επέκταση στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Στη Γερμανία διεξάγονται νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των 32 της διοργάνωσης. Στην Κολωνία, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Σάλκε. Τις δύο ομάδες χωρίζει πλέον μία κατηγορία, αφού η Κολωνία υποβιβάστηκε πέρσι από την Μπουντεσλίγκα και φέτος αγωνίζεται στην Β Γερμανίας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια. Η Σάλκε αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, φέτος όμως δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει στα ίδια στάνταρ απόδοσης.

Την περσινή σεζόν η Σάλκε διέθετε την καλύτερη άμυνα ενώ η αμυντική συνοχή είναι και ο τομέας που δίνει βαρύτητα και φέτος. Είναι ενδεικτικό πως στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς έχει διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Τη νίκη με... μισό μηδέν θα ψάξει και σήμερα ώστε να πάρει την πρόκριση στους 16. Ο θεσμός ενδιαφέρει την Σάλκε και με δεδομένο πως είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας από την αντίπαλό της και με σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση (2 νίκες, 1 ισοπαλία η Σάλκε), έχει λογική το διπλό, σε απόδοση 2.50 στη Bwin.

Πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του στη διοργάνωση, κρίνεται το ματς με τον Ηρακλή για τον Ατρόμητο, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Περιστερίου, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η διαφορά κατηγορίας και το κίνητρο δίνουν και εδώ προβάδισμα νίκης στους φιλοξενουμένους, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενοι από αήττητο 4 αγώνων (3 νίκες, 1 ισοπαλία) και χαρακτηρίζονται από την επιθετική ικανότητα. Αλλωστε, διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Κουλούρης, 7 γκολ), με τον Ελληνα επιθετικό να αναμένεται σήμερα κανονικά στην 11άδα.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το Κύπελλο Ελβετίας και τη συνάντηση Λουγκάνο – Ξαμάξ για τη φάση των 16. Προτεραιότητα για τη φιλοξενούμενη αποτελεί το πρωτάθλημα και η παραμονή, για αυτό το λόγο ταξίδεψε σήμερα με πολλές αλλαγές. Η Λουγκάνο προέρχεται από δύο σερί νίκες (εντός έδρας) και το μομέντουμ δείχνει να την ευνοεί τη δεδομένη στιγμή. Λογικός άσος.

 

Τελευταία Νέα