Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί στην Πρέμιερ Λιγκ, γκολ στο Σαμπιονά

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί στην Πρέμιερ Λιγκ, γκολ στο Σαμπιονά

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Το μεγάλο ντέρμπι στην Ισπανία μεταξύ Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχεί στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, δεν είναι όμως και το μοναδικό μεγάλο ματς της ημέρας. Κλασικό ντέρμπι διεξάγεται και στη Γαλλία, μεταξύ Μαρσείγ – Παρί Σεν Ζερμέν, αναμέτρηση στην οποία προκύπτει στοιχηματική επιλογή. Η αγωνιστική τους ταυτότητα, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και η ικανότητα των παικτών που διαθέτουν σε μεσαία γραμμή και επίθεση, «φωτογραφίζουν» πως το μεταξύ τους ντέρμπι θα έχει γκολ.

Οπως αποτυπώνεται και από τα στατιστικά, πρόκειται για τις ομάδες με τις δύο καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Μάλιστα και στα 14 ματς που έχει δώσει φέτος η Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει τουλάχιστον από 2 γκολ. Το πολύ λογικό G/G προσφέρεται σε απόδοση 1,54 στην Betshop. Σε ότι αφορά τώρα τους σκόρερ, μπορούμε να αναζητήσουμε τον Εντισον Καβάνι ως anytime scorer, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να βρίσκει σερί δίχτυα στα 4 πιο πρόσφατα με τη Μαρσέιγ.

Εξακολουθεί να τελεί υπό πίεση στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η ομάδα δεν μπορεί να βρει λύση στο αμυντικό κομμάτι και το γεγονός πως δέχεται γκολ, της έχει στοιχίσει σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Βέβαια, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα υπάρχει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έχει αναπτύξει πελατειακές σχέσεις με την Εβερτον, απέναντι στην οποία σαν προπονητής μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Λογικό φαβορί σήμερα η Μάντσεστερ, αναμένεται να πάρει τη νίκη και να επιβεβαιώσει τον άσο. Αλλωστε, αμυντικά, η Εβερτον δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ως φιλοξενούμενη.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το διπλό της Αρσεναλ στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ. Μετά το διπλό επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Αρσεναλ έφτασε τις 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα αποτελέσματα αποτυπώνουν έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη φόρμα της, για μία ομάδα που έχει και ως σύμμαχο την παράδοση (6 νίκες και 3 ισοπαλίες από το 2008).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα