Προγνωστικά στοιχήματος | Αντιδρά και πληρώνει τον άσο η Ατλέτικο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Αντιδρά και πληρώνει τον άσο η Ατλέτικο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Συνέβη και αυτό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα με τη «στάμπα» της ομάδας με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, να δεχθεί τέσσερα γκολ. Η ήττα στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Γερμανία (0-4) ήταν και η μεγαλύτερη υπό τον Ντιέγκο Σιμεόνε στους Μαδριλένους. Αυτό φυσικά που χαρακτηρίζει τις μεγάλες ομάδες, όπως η Ατλέτικο αυτή την εποχή, είναι η αντίδραση που βγάζουν μετά από αρνητικά αποτελέσματα και η σημερινή αντίπαλός της, Ρεάλ Σοσιεδάδ, αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο βράδυ.

Είναι άλλωστε κάτι που περιμένει ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Ασιέρ Γκαριτάνο. «Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Μένει να δούμε αν θα έχουμε κάποιες απαντήσεις», τα λεγόμενά του μεταξύ άλλων για το σημερινό παιχνίδι, ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Περιμένοντας από την Ατλέτικο Μαδρίτης να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, επιλέγουμε τον άσο ημίχρονο σε απόδοση 2.00 στην Interwetten. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η Ατλέτικο σκοράρει τα μισά της γκολ ως γηπεδούχος στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου.

Από τους αριθμούς αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο το επιθετικό πρόβλημα που διαθέτει η Χάντερσφιλντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Εγινε μάλιστα η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης (από το 1992) που δεν σκοράρει στα πρώτα πέντε εντός έδρας ματς και έχει σκοράρει συνολικά 4 φορές στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Φιλοξενείται από τη Γουότφορντ, η οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στην επίθεση διαθέτει παίκτες με ποιότητα, όπως ο Ισπανός Ζεράρ Ντελοφέου.

Οι προϋποθέσεις μοιάζουν οι καλύτερες έτσι τη δεδομένη στιγμή για τη Γουότφορντ για να πάρει τη νίκη και την άτυπη ρεβάνς για την περσινή ήττα (1-4) από τη Χάντερφιλντ στην έδρα της. Η τελευταία έχει συμπληρώσει 10 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-7) και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Με τον άσο της Γουότφορντ κλείνουμε και τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα