Προγνωστικά στοιχήματος | Λογικά φαβορί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Λογικά φαβορί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο ποδόσφαιρο, τη σκυτάλη παίρνουν τα εγχώρια πρωταθλήματα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της περιόδου βρισκόμαστε στη Σουηδία και για Α κατηγορία η Τρέλεμποργκ υποδέχεται την Ελφσμποργκ. Η γηπεδούχος βρίσκεται στο -6 από τη ζώνη της παραμονής και όπως έχει φανεί σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής παρουσία της, δύσκολα θα τα καταφέρει. Δεκαπέντε ματς συμπλήρωσε χωρίς νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος η Τρέλεμποργκ (13 ήττες και 2 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό) ενώ όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, πρόκειται για την ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στην κατηγορία.

Το παραπάνω ματς είναι ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι στο Πάμε Στοίχημα και ενδεχόμενη επικράτηση της Ελφσμποργκ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.73 στη Vistabet, μπορεί να αποτελέσει στοιχηματική επιλογή. Το διπλό, ενισχύεται θεωρητικά από τις απουσίες βασικών που υπάρχουν από πλευράς Τρέλεμποργκ σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Η Ελφσμποργκ με νίκη εξασφαλίζει παράλληλα και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και έτσι υπάρχει σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο από την πλευρά της ώστε να διεκδικήσει το τρίποντο.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και τον αγώνα Γκραν Κανάρια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ακόμα και στη νίκη επί της Ανδόρας με 106-80 στην τελευταία της χρονικά αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Ισπανίας, η Γκραν Κανάρια στην πρώτη περίοδο σημείωσε τους λιγότερους πόντους από ότι στις τρεις επόμενες περιόδους. Ηταν η πέμπτη σερί αγωνιστική στην οποία συμβαίνει αυτό. Στα τρία ματς που έχει τώρα σε επίπεδο Ευρωλίγκα, στο πρώτο 10λεπτο βρισκόταν τουλάχιστον στο -7. Ειδικότερα, έχανε 10-22 από τη Φενερμπαχτσέ, 18-26 από την Μπαρτσελόνα και 14-21 από τον Παναθηναϊκό. Δύσκολη η σημερινή της αποστολή, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα της Ρωσίας αντίθετα εδώ και 5 σερί ματς βρίσκεται μπροστά στο σκορ στην πρώτη περίοδο. Σήμερα μπορεί έτσι να επιβεβαιώσει το χάντικαπ των 3.5 πόντων στο πρώτο 10λεπτο, σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό.

 

Τελευταία Νέα