Προγνωστικά στοιχήματος | Σκοράρει σχεδόν πάντα στο πρώτο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σκοράρει σχεδόν πάντα στο πρώτο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο, με τις αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ να μονοπωλούν. Και τα οκτώ ματς που διεξάγονται σήμερα στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων συμπεριλαμβάνονται κανονικά στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Πρώτη στάση το «Καμπ Νου» και η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ιντερ.

Από τον Ιούνιο του 2017, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετράει μόνο νίκες εντός έδρας (6 Χ 6) σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και στα 5 από αυτά έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ στο πρώτο 45λεπτο, συνδυάζοντάς τα με άσο στο ημίχρονο. Αυτό φυσικά φανερώνει μέρος της φιλοσοφίας των Καταλανών, που ειδικά εντός έδρας θέλουν να κυριαρχούν από την αρχή. Το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα ικανότατη επιθετικά αποτυπώνεται και από τα φετινά στατιστικά, αφού είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση του ομίλου. Παρά την απουσία του Μέσι (τραυματίας) η Μπαρτσελόνα μπορεί να επιβεβαιώσει και τώρα τον άσο στο ημίχρονο, στο 2.00 στη Bwin.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Νάπολι. Τις δύο ομάδες μπορούμε να πούμε πως συνδέει ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό προπονητή να εργάζεται στις αρχές της 10ετίας στην Παρί, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2012-13. Από τότε η Παρί έχει δυναμώσει βέβαια υπερβολικά και πλέον διαθέτει τρεις από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Τους Νεϊμάρ, Μπαπέ και Καβάνι. Η ποιότητα των παικτών που διαθέτει και η φιλοσοφία της, προδιαθέτουν ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ.

Σε αυτό αναμένεται να συμβάλλει και η Νάπολι, στην οποία βρίσκεται σε φόρμα ο επιθετικός Λορέντζο Ινσίνιε και ενώ στα 3 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της (όλα για το Καμπιονάτο) έχουν σημειωθεί τουλάχιστον από 3 γκολ (στα δύο από αυτά επιβεβαιώθηκε το Over 1.5 ημίχρονο). Με το ανάλογο ρίσκο στο Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο και εδώ.

 

Τελευταία Νέα