Προγνωστικά στοιχήματος | Σωστό φαβορί ο Αγιαξ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σωστό φαβορί ο Αγιαξ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Στο ευρωπαϊκό προσκήνιο στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχει επανέλθει την τελευταία 3ετία ο Αγιαξ. Η ομάδα της Ολλανδίας, η οποία φημίζεται για τις Ακαδημίες της, φέτος διαθέτει ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ με κάποιους έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές (Μπλιντ, Τάντιντς, Χούντελααρ) και όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που προηγήθηκε χρονικά, μπορεί φέτος να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Στην ισοπαλία με την Μπάγερν στο Μόναχο (1-1), φανέρωσε τα πολύ καλά του επιθετικά στοιχεία και πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες με το πιεστικό του ποδόσφαιρο.

Η σημερινή του αντίπαλος, Μπενφίκα, είναι ομάδα που κάνει το λάθος εύκολα αν πιεστεί στην άμυνα, όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τη νίκη των Πορτογάλων με 3-2. Ο Αγιαξ παραμένει φέτος αήττητος στο γήπεδό του (6-1-0), όπου προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Απέναντι στην Μπενφίκα, ο άσος του 1.90 στην Interwetten φαντάζει πολύ λογικός.

Το ματς του Αγιαξ με την Μπενφίκα είναι ένα από τα οκτώ της ημέρας στη διοργάνωση και ένα από τα πολλά ματς που υπάρχουν στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, σε ένα πρόγραμμα που το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στρέφεται στο ΟΑΚΑ και τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου. Η ΑΕΚ χρειάζεται αποτέλεσμα ώστε να έχει όποιες ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη και στην προσπάθειά της αναμένεται να έχει ως σύμμαχο τον κόσμο, αφού το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει.

Μόνο τη νίκη θα διεκδικήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φιλοξενείται στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας όπως φαίνεται και από τα στατιστικά έχει ήδη χάσει βαθμολογικό έδαφος μετά τη γκέλα (στην πρεμιέρα, εντός έδρας ήττα από τη Λυών) και η νίκη σήμερα θα την επαναφέρει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στα συν για τη Σίτι, οι απουσίες που υπάρχουν από πλευράς Σαχτάρ, αφού δεν θα προσφέρουν οι βασικοί μεσοεπιθετικοί, Τάισον και Μάρλος. Επιλογή μας το διπλό στο ασιατικό -1.5, όπου ζητάμε νίκη της Αγγλικής ομάδας με 2 γκολ διαφορά.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το ματς της κατόχου Ρεάλ με την Βικτόρια Πλζεν. Οι Μαδριλένοι μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ενδέχεται να ξεσπάσουν αγωνιστικά. Περιμένοντας από τη γηπεδούχο να θελήσει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, έχει βάση το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα