Προγνωστικά στοιχήματος | Αδικημένο αουτσάιντερ στη Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Αδικημένο αουτσάιντερ στη Σούπερ Λίγκα

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Η αναμέτρηση μεταξύ Ατρομήτου – Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνει το πρόγραμμα έβδομης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, η ομάδα του Περιστερίου έχει τη δυνατότητα εφόσον νικήσει σήμερα, να ισοβαθμήσει με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως, το έργο του δεν είναι εύκολο, αφού αντιμετωπίζει μία ομάδα που έχει παίξει καλύτερα από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα και η βαθμολογική του θέση μέχρι στιγμής. Εχει βγάλει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας αγωνιστεί με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Αρη (στο Κλ. Βικελίδης) και Παναθηναϊκό. Με το ανάλογο ρίσκο, πηγαίνουμε στο διπλό του 4.60 στη Betshop.

Το πρόγραμμα στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα περιλαμβάνει σήμερα στη σύνθεσή του και αναμετρήσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάνουμε αρχικά στάση στο Καμπιονάτο και τη συνάντηση Σαμπντόρια – Σασσουόλο, αναμέτρηση που κλείνει την ένατη αγωνιστική. Το τάιμινγκ τη δεδομένη στιγμή δείχνει να ευνοεί τη γηπεδούχο ώστε να επιβεβαιώσει τον υψηλό σε απόδοση άσο. Η Σαμπντόρια προέρχεται από δύο σερί νίκες, στο γήπεδό της παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική, τη στιγμή που η Σασσούολο ως φιλοξενούμενη εμφανίζει αρκετά κενά στο αμυντικό κομμάτι ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του σημαντικού μεσοεπιθετικού της, Κέβιν Πρινς Μπόατεγκ (3 γκολ σε 7 συμμετοχές). Πάνω από δύο μονάδες τιμάται ενδεχόμενη επικράτηση της Σαμπντόρια και θα την εμπιστευτούμε.

Τη δυνατότητα να βελτιώσει κατά πολύ τη θέση της στη βαθμολογία, έχει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που υποδέχεται τη Χιρόνα στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής. Η Χιρόνα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, πληρώνει όμως το γεγονός πως δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά. Όπως δείχνουν και τα στατιστικά, δέχεται γκολ στα 6 από τα πιο πρόσφατα ματς στην κατηγορία. Από αποτελεσματικότητα στην επίθεση χαρακτηρίζεται η Σοσιεδάδ, που είναι η ομάδα με τα λιγότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία στο πρωτάθλημα ενώ έχει και δύο επιστροφές βασικών παικτών. Του εξτρέμ Χουάνμι και του επιθετικού Γουίλιαν Χοσέ. Λογικός άσος.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το μπάσκετ και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηφαιστο Λήμνου. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρώτη φετινή ήττα στη σεζόν, όμως η εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτό που πείραξε περισσότερο. Περιμένουμε βελτιωμένους τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν σαν φετινό χαρακτηριστικό τον γρήγορο ρυθμό. Πηγαίνουμε με το συνδυαστικό στοίχημα, άσος και Over στους 155,5 πόντους.

 

Τελευταία Νέα