Προγνωστικά στοιχήματος | Η παράδοση στο ντέρμπι δείχνει άσο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η παράδοση στο ντέρμπι δείχνει άσο

bet365

Στην κοινή τους έδρα, στην περιοχή του Σαν Σίρο, Ιντερ και Μίλαν τίθενται σήμερα αντιμέτωπες στο κλασικό ντέρμπι του Μιλάνου για το Καμπιονάτο. Η Ιντερ είναι γηπεδούχος και η παράδοση την θέλει στα ματς που υποδέχεται τους «ροσονέρι» σε επίπεδο πρωταθλήματος την τελευταία 10ετία να παίρνει τις περισσότερες φορές τη νίκη. Πέντε φορές έχει επικρατήσει από το 2008-09 για τη Serie A, ηττήθηκε μία ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Το ντέρμπι «Ντελά Μαντονίνα» είναι ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τη συνολική παρουσία των δύο ομάδων από την αρχή της σεζόν, δίνουμε προβάδισμα στον άσο του 2.41 στην Championsbet.

Συνεχίζουμε με το Καμπιονάτο και τον αγώνα της Φιορεντίνα με την Κάλιαρι. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η Φιορεντίνα παρουσιάζεται πολύ δυνατή φέτος μπροστά στο κοινό της, με το απόλυτο νικών σε 4 ματς πρωταθλήματος. Ομάδα έδρας μπορεί να θεωρηθεί η Κάλιαρι, αφού δεν έχει την ίδια σταθερότητα στα ματς που καλείται να δώσει ως φιλοξενούμενη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην επίθεση. Εχοντας ως σύμμαχο και την παράδοση (15 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες), ο άσος έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Για μεγαλύτερο ρίσκο, μπορεί να συνδυαστεί και από το πρώτο ημίχρονο, επιλογή που αυξάνει την απόδοση.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με τη Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Μάιντζ. Η γηπεδούχος θα αγωνιστεί με την καλύτερη ψυχολογία μετά το διπλό επί της Μπάγερν Μονάχου (3-0) ενώ στο γήπεδό της φέτος μετράει 3/3 στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται τη μαχητική, αλλά δύσκολη στο γκολ, Μάιντζ και ενδεχόμενη επικράτησή της σήμερα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Πρόκειται για ομάδα που έχει σαν αγωνιστική φιλοσοφία να κυριαρχήσει από το πρώτο 45λεπτο των αγώνων της, ιδίως στα ματς που καλείται να δώσει ως γηπεδούχος. Και εδώ μπορούν να αποτελέσουν επιλογή ο άσος και ο άσος στο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα