Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου για Νιούκαστλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου για Νιούκαστλ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή για τις αναμετρήσεις σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Εξαιρετικά πλούσιο το σημερινό κουπόνι, με το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, μεταξύ Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της ημέρας, λόγω της φιλολογίας που επικρατεί γύρω από το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πάντως στηρίζεται επίσημα από τη διοίκηση. Με την ομάδα που νίκησε η Μάντσεστερ την προηγούμενη αγωνιστική θα ασχοληθούμε πάντως στοιχηματικά, αφού οι προϋποθέσεις μοιάζουν ευνοϊκές για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Νιούκαστλ παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη στην ήττα με 3-2 στο Ολντ Τράφορντ και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Υποδέχεται την Μπράιτον, ομάδα που στα δύο χρόνια που έχει επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία έχει ως εκτός έδρας απολογισμό σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 15 ήττες. Η βελτίωση της γηπεδούχου και οι εκτός έδρας επιδόσεις της Μπράιτον, δίνουν καλές πιθανότητες στον άσο του 2.15 στη Novibet.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Αουγκσμπουργκ – Λειψία. Η διακοπή πιθανόν να μην κάνει καλό στη Λειψία, τη στιγμή που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεδομένα πάντως, πρόκειται για μία ομάδα που της αρέσει το επιθετικό παιχνίδι και σκοράρει, όπως φανερώνουν και τα στατιστικά. Ομάδα με επιθετική συνέπεια αλλά και αμυντική ασυνέπεια η Αουγκσμπουργκ. Λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς της Λειψίας, έχει βάση το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από το Σαμπιονά και την αναμέτρηση Στρασβούργο – Μονακό. Αλλαγή δεδομένων στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με τον Τιερί Ανρί να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, αντί του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η αλλαγή προπονητή αλλάζει σχεδόν πάντα προς το καλύτερο την ψυχολογία σε μία ομάδα και το ίδιο αναμένεται και τώρα. Με το ανάλογο ρίσκο στο διπλό, που προσφέρεται σε τιμές οριακού αουτσάιντερ.

 

Τελευταία Νέα