Προγνωστικά στοιχήματος | Τζόρνταν Vs Γιάννης, σημειώσατε διπλό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Τζόρνταν Vs Γιάννης, σημειώσατε διπλό

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς άρχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο φετινό «μαραθώνιο» του ΝΒΑ και προβάλουν ως το μεγάλο φαβορί και για τον φετινό τίτλο. Θα θεωρηθεί έκπληξη αν δεν φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα τελικά της Δύσης. Στην Ανατολή δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, ωστόσο, έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω στην περιφέρεια και να διεκδικήσουν θέση στους τελικούς, δείχνουν οι Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενείται στην φετινή της πρεμιέρα στο ΝΒΑ από τους Σάρλοτ Χόρνετς, στο ένα από τα έντεκα ματς της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Ωπως είναι γνωστό, οι Χόρνετς ανήκουν στον θρύλο των Σικάγο Μπουλς και του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν. Και οι δύο ομάδες δεν είναι πολύ αλλαγμένες σε σχέση με πέρσι. Υπάρχει μία σημαντική απώλεια για αμφότερες, αφού Ντουάιτ Χάουαρντ (σέντερ) και Τζαμπάρι Πάρκερ (φόργουορντ) δεν συνεχίζουν σε Σάρλοτ και Μιλγουόκι αντίστοιχα. Οι Κεμπά Γουόκερ (all star γκαρντ) και Γιάννης Αντετοκούνμπο (all star φόργουορντ) θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις όποιες διακρίσεις των ομάδων. Ο Γιάννης έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας (32 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ) ενώ θεωρείται από τα φαβορί να διεκδικήσει τον τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν. Πιστεύουμε πως θα ηγηθεί της προσπάθειας και το Μιλγουόκι θα επιβεβαιώσει το διπλό του 1.69 στη Novibet.

Το Χιούστον, που προβάλει ως ο μεγαλύτερος διεκδικητής του Γκόλντεν Στέιτ για τη συμμετοχή στους τελικούς από την Δυτική περιφέρεια, έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, υποδεχόμενο τη Νέα Ορλεάνη. Πέντε σερί ήττες στην περίοδο προετοιμασίας για τους Πέλικανς και το Χιούστον, άκρως επιθετική ομάδα και με τρομερούς περιφερειακούς σουτέρ, μπορεί να αρχίσει τις υποχρεώσεις του με νίκη.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος στο μπάσκετ, με το ματς Ντιτρόιτ Πίστονς – Μπρούκλιν Νετς. Οι Νετς αναμένεται και φέτος να είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας. Για την πρεμιέρα, αλλά και για μεγάλο διάστημα, έχουν να αντιμετωπίσουν και την απουσία του Ντεμάρ Κάρολ, φόργουορντ που δίνει σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα. Πολύ λογικός ο άσος, που προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί.

Στο ποδόσφαιρο τέλος και σύμφωνα με τα στατιστικά, μετρώντας τη συμπεριφορά εντός – εκτός έδρας των ομάδων αλλά και το κίνητρο, επιλέγουμε τον άσο στην αναμέτρηση Ουάσινγκτον – Τορόντο. Το Τορόντο που έγινε η τέταρτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο και μένει εκτός πλέι οφ – δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με την ομάδα της πρωτεύουσας.

 

Τελευταία Νέα