Ξανά στη μόδα στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Ξανά στη μόδα στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τον τέταρτο διαδοχικό εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη, εντός με τον Πλατανιά, σε διάστημα δέκα ημερών. Κοινό στοιχείο στους τρεις που προηγήθηκαν ήταν ότι δεν δέχτηκε γκολ. Το ίδιο συνέβη στις τρεις τελευταίες φορές που φιλοξένησε τους Χανιώτες, οι οποίοι πάντως είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων το 1-0 επί του «πράσινων» πριν από δώδεκα μέρες και το 2-2 με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις.
Ο δεύτερος Πανιώνιος ταξιδεύει στα Γιάννενα, εκεί όπου απέφυγε την ήττα στις 9 τελευταίες επισκέψεις του (πέντε νίκες). Η ισόβαθμή του Ξάνθη φιλοξενεί τον Ηρακλή, ο οποίος δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Στην Τρίπολη με τον δημιουργικό πριν από λίγες μέρες στο «Καραϊσκάκης» Αστέρα μονομαχεί ο Ολυμπιακός, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό η χωρίς νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις ΑΕΚ.
Τέσσερις νοκ άουτ αγώνες έγιναν για το Κύπελλο Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα, άλλοι τόσοι διεξάγονται σήμερα, αύριο και μεθαύριο, για να σχηματιστούν τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια των προημιτελικών (γνωρίζουμε ήδη τα Νάπολι - Φιορεντίνα, Γουβέντους - Μίλαν). Οπως και τότε, έτσι και τώρα, όλοι οι γηπεδούχοι είναι φαβορί (Ιντερ - Μπολόνια, Σασσουόλο - Τσεζένα, Λάτσιο - Τζένοα, Ρόμα - Σαμπντόρια), όλα κάτω του 1.40, και περιμένουμε να δούμε αν επαληθευτούν όπως και στα τέσσερα ματς της περασμένης εβδομάδας.
Η δεύτερη στη Β’ Αγγλίας Πλίμουθ περιμένει πώς και πώς τη Λίβερπουλ στον αυριανό επαναληπτικό για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Κρίσταλ Πάλας της μιας νίκης στις 16 τελευταίες υποχρεώσεις της φιλοξενεί την 3η της Α’, Μπόλτον, ενώ η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Λιγκ, Λίνκολν, αντιμετωπίζει τη 14η της Τσάμπιονσιπ, Ιπσουιτς. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Ο τέταρτος όμιλος ξεκινά σήμερα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τα ματς Γκάνα - Ουγκάντα και Μάλι - Αίγυπτος. Πλην της Ουγκάντας, στις άλλες τρεις χώρες έχουμε από έναν εκπρόσωπο. Ουακάσο (Παναθηναϊκός) στην Γκάνα, Κουλιμπαλί (Παναθηναϊκός) στο Μάλι, Ουαρντά (Παναιτωλικός και τώρα ΠΑΟΚ) στην Αίγυπτο.
Οι ημιτελικοί στο Κύπελλο Βελγίου είναι διπλοί και το τρέχον διήμερο γίνονται οι πρώτοι αγώνες. Η παρέα του Καρέλη στην Γκενκ αγωνίζεται απόψε στην Οστάνδη, εκεί που τον προπερασμένο μήνα υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα της την τελευταία πενταετία, 6-0 για το πρωτάθλημα (ο Καρέλης είχε μείνει στον πάγκο). Αύριο η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται την Εουπεν, από την οποία είναι αήττητη εδώ και 8 ματς (5 νίκες). Το βελγικό πρωτάθλημα επαναρχίζει την Παρασκευή, όταν και θα τα ξαναπούμε, μαζί με την Μπουντεσλίγκα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ασος ψυχολογίας...
Billaras (Betsellers): Η ξεροκεφαλιά του Πεπ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): «Μικραίνουν» οι μεγάλοι
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): «Πρωταθλήτριες» στα under
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Εμπιστοσύνη στις «καρακάξες»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Με μικρό σκορ οι «πράσινοι»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Πέντε σερί εκτός έδρας νίκες για την Μπάρτσα
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Κόντρα στη λογική
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Η… πεπατημένη του Μαρίνου
Σάββας Σπανούδης (Νενικήκαμεν): Οι δημιουργοί του Νέου Κόσμου
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Οχι μόνο πρώτοι, αλλά και μεταξύ ίσων
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός, Γιάννης Αλυσανδράτος, Σταύρος Πραβής και Δημήτρης Κοντοές: Εξτρα κίνητρο το οικονομικό για τους «μικρούς»
Bαγγέλης Λυκάκης: Στο… καταραμένο «Ανοέτα» η Μπάρσα
Πάνος Γαρίδης: Σε κρίση η Τζένοα
Χρήστος Στεργίου: Την... αναγέννησε ο Κονσεϊσάο
Νίκος Μπέλτσος: Πρώτο βήμα για τον τελικό
Γιώργος Ντυμένος: «Μυρίζει» έκπληξη
Μάρκος Xάννα: Ενίσχυση στη ρακέτα…
Νίκος Κοτσαρίνης: Στην τελική ευθεία
Γιώργος Πετρίδης: Νέα κρίση στη Σπόρτινγκ
Αντώνης Οικονομίδης: Στο… παρά δύο!
Ντενίς Μάρκο: Οξυγόνο το Κύπελλο
Γιάννης Πολυχρονιάδης: Παρελθόν ο Γεωργιάδης από τα Τρίκαλα
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ευκαιρία για Λεόν και Τολούκα
Δημήτρης Σιώρης: Επικίνδυνη αποστολή για Βίκτορι
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα