Αντιδρά η Ιπσουιτς

Gazzetta team
Αντιδρά η Ιπσουιτς

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς η αγωνιστική δράση στο Νησί, με την Τσάμπιονσιπ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Μόνο η Κόβεντρι επαληθεύτηκε μεσοβδόμαδα από τις επιλογές του Λιγκ Τρόφι και μάζεψε λίγο τη «χασούρα», αφού τα δύο αουτσάιντερ κατατροπώθηκαν. Μάλλον, υποτίμησα τη δύναμη του ροτέισον που έγινε, ωστόσο αυτά τα κριτήρια υπήρχαν πριν τη σέντρα. Πάμε παρακάτω, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος από τούτη την εβδομάδα, με την Τσάμπιονσιπ να έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα για ποντάρισμα.
Από φαβόρες κρατάω τον άσο της Ιπσουιτς κόντρα στην Μπλάκμπερν. Αφήνω εκτός κρίσης τα ματς Κυπέλλου, διότι για κάθε ομάδα ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι και οι τρόποι προσέγγισης (ροτέισον κ.ά) ποικίλουν. Καθαρά αγωνιστικά, αμφότερες είναι με τα... φεγγάρια τους, ωστόσο το σύνολο του ΜακΚάρθι αποπνέει μεγαλύτερη σοβαρότητα, ενώ το πλάνο του Ιρλανδού μοιάζει πολύ πιο ορθολογικό από εκείνο του Κόιλ. Στα όρια του 2.30 μου κάνει.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα