Βάση και πάλι τα γκολ

Gazzetta team
Βάση και πάλι τα γκολ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μετά το ορεκτικό με παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ, επιστρέφουν σε ρυθμό πρωταθλήματος οι Γάλλοι. Οι Παρασκευές γεμίζουν ξανά, με οκτώ (κλασσικά) αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Ligue 2.
Πριν περάσουμε στα αρκετά παιχνίδια της μικρής κατηγορίας, μια πρώτη στάση στο Λιλ-Σεντ Ετιέν για την Ligue 1. Αμφότερες κέρδισαν εύκολα ερασιτεχνικές αντιπάλους για το κύπελλο, συνεπώς δεν έχει μεγάλη σημασία να σταθούμε στην τρέχουσα φόρμα. Τρία είναι τα πράγματα που αξίζουν συζήτησης εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Πρώτο η ισχυρή παράδοση που έχει χτίσει η Λιλ απέναντι στους «πράσινους». Πάνω από 20 χρόνια έχει να πανηγυρίσει η Σεντ Ετιέν διπλό εκεί.
Την τελευταία εξαετία υπάρχει μια εναλλαγή ισοπαλίας-νίκης για τη Λιλ, με το σερί, αν συνεχιστεί, να «ορίζει» Χ απόψε μετά το περσινό 1-0. Δεύτερο τα όσα σημαντικά συμβαίνουν στη Λιλ. Ο πρόεδρος Σεϊντού παραδίδει σήμερα τα κλειδιά της ομάδας στον Λόπεζ. Όπως θα είδατε στη φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, διόλου λίγα όσα έχει καταφέρει η Λιλ επί Σεϊντού. Σημαντικότερο όλων, οι τρεις τίτλοι που προσέθεσε στη συλλογή της. Τελευταίο σημείο που θέλω να σταθώ οι απουσίες στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο, εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην κατηγορία, Ρουφιέ ξανά εκτός με τους δύο βασικούς σέντερ φορ Σόντερλουντ και Μπέριτς να ταλαιπωρούνται ξανά από τραυματισμού. Διόλου ασήμαντα τα προβλήματα. Προσωπικά βλέπω έναν άσο λίγο μεγαλύτερο απ’ όσο εγώ κοστολογούσα, κάτι που σημαίνει πως δεν διαφωνώ με όποιον τον «χωρέσει» στο παιχνίδι του.
Πάμε και στους μικρούς, με την εντονότερη διαφωνία μου ως προς τα προσφερόμενα σετ να είναι στην τιμή του over της αναμέτρησης Γκαζελέκ-Οσέρ. Πολύ ιδιαίτερα τα όσα συμβαίνουν στην Οσέρ, με τους περισσότερους να μην έχουν (έχουμε) καταλάβει ποιος θα είναι ο προπονητής από Δευτέρα. «Ηρθα για τεχνικός διευθυντής και προπονητής» δήλωσε ο Παπέν.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα