Πέντε και να... καίνε στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Πέντε και να... καίνε στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τα τρία από τα τέσσερα φαβορί του Κυπέλλου Ιταλίας, που αγωνίζονταν όλα εντός (Νάπολι, Φιορεντίνα, Γιουβέντους), κέρδισαν και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Το τέταρτο έπαιζε χθες το βράδυ, ήταν η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο. Ενα ζευγάρι που θα συναντηθεί και τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα, στην αντίθετη έδρα αυτήν τη φορά. Προηγουμένως, την Κυριακή (21:45), η πρωταθλήτρια Γιουβέντους θα επισκεφθεί τη γραφική Τοσκάνη για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, ένα ντέρμπι που δεν δημιουργήθηκε από γεωγραφικά αίτια, αλλά από γεγονότα που ανήγειραν εχθρότητα και αντιπάθεια, όπως το πρωτάθλημα του ’82, η μεταγραφή του Ρομπέρτο Μπάτζιο κτλ.
Θεωρείται η πιο διάσημη αναμέτρηση στην Αγγλία. Ενα ντέρμπι μεγαλύτερο και από αυτά με τους συλλόγους της ίδιας πόλης. Είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, που διεξάγεται την Κυριακή στις 18:00. Η γηπεδούχος έρχεται από 9 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη το 2-0 επί της Χαλ την Τρίτη στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Η Λίβερπουλ έχασε 1-0 μία μέρα αργότερα στο Σαουθάμπτον και σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν οι δύο «θρύλοι» βρεθούν στον τελικό. Οι «κόκκινοι» έχασαν στις 8 από τις 10 τελευταίες επισκέψεις τους στο «Ολντ Τράφορντ».
Χθες βράδυ η Σεβίλλη υποδεχόταν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό του 3-0 υπέρ των πρωτευουσιάνων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι δυο τους θα μονομαχήσουν στο ίδιο γήπεδο και την Κυριακή (21:45) για το πρωτάθλημα, με τη Σεβίλλη να έχει σκοράρει στις 26 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα – από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μετά. Η Μπαρτσελόνα, που την Τετάρτη προκρίθηκε στα προημιτελικά με το 3-1 επί της Μπιλμπάο (είχε χάσει 2-1 στο πρώτο ματς), φιλοξενεί τη Λας Πάλμας, που έφυγε με το 3-2 από το «Βιθέντε Καλντερόν» την Τρίτη (8.50 απόδοση), είχε χάσει όμως 2-0 στο πρώτο ματς και αποκλείστηκε.
Την ίδια μέρα των αναμετρήσεων σε Φλωρεντία, Λίβερπουλ και Σεβίλλη, έχουμε ντέρμπι και στη Λεωφόρο (19:30), που την απολαύσαμε λευκή τη Δευτέρα, αλλά τώρα θα είναι απλά κρύα. Η ΑΕΚ δεν σκόραρε στις τέσσερις τελευταίες παρουσίες της στην Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός έχει πέντε διαδοχικά «0-1 γκολ» στο πρωτάθλημα. Η Ξάνθη, που ισοβαθμεί με το «τριφύλλι» και τον Πανιώνιο στη δεύτερη θέση, παίζει εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο έχει να κερδίσει «μέσα» από το 1991, στην πρώτη τους συνάντηση στη Θράκη. Από τότε οι Ηπειρώτες έφυγαν τέσσερις φορές με τη νίκη και άλλες τόσες με την ισοπαλία.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η πιο μεγάλη κόντρα
Billaras (Betsellers): Γκάζωσε η Γιουνάιτεντ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ο επιμένων… βρετανικά!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Αρχισε να θυμίζει Παρί
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Με σύμμαχο και τον καιρό
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Μεγάλο σκορ η Αρσεναλ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Στη Μασσαλία ο Ζαρντίμ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Χωρίς over 4.5 η Σίτι εντός
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Το ματς της χρονιάς
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Μάχη προβληματικών
Παναγιώτης Δουφέκας (Νενικήκαμεν): This is Anfield
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Ενας Παναθηναϊκός γεμάτος βαρίδια
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Εντός έδρας το παλεύει
Bαγγέλης Λυκάκης: Ιδανικός αντίπαλος
Πάνος Γαρίδης: Βάρεσε διάλυση
Χρήστος Στεργίου: Ξανά μεγάλη
Νίκος Μπέλτσος: Αναγνωριστικό παιχνίδι
Γιώργος Ντυμένος: Στη Λεωφόρο της… δίψας
Γιάννης Πολυχρονιάδης: Η ζωή μετά τα χιόνια
Μάρκος Xάννα: Πράσινος «Γολγοθάς»
Νίκος Κοτσαρίνης: Για τη ρεβάνς Αρης και Παναθηναϊκός
Γιάννης Αλυσανδράτος: Μία ευχάριστη... ίωση
Σταύρος Πραβής: Ξεχείλισε το ποτήρι...
Δημήτρης Κοντοές: Το «πρέπει» στο Ντέβον
Γιάννης Καραγιάννης: Κεκτημένη ταχύτητα
Γιώργος Πετρίδης: Θα μας τα… επιστρέψει τώρα
Αντώνης Οικονομίδης: Πρωταθλητής (ενός βαρύ) χειμώνα!
Ντενίς Μάρκο: «Κυρία» σε νευρική κρίση
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Αποδυναμωμένη η Τιχουάνα
Δημήτρης Σιώρης: «Σφαγή» στο Σίδνεϊ

Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα