Τρεις προτάσεις από το κουπόνι του μπάσκετ

Gazzetta team
Τρεις προτάσεις από το κουπόνι του μπάσκετ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τρεις προτάσεις από τρεις διαφορετικές διοργανώσεις του μπάσκετ, για σήμερα Τετάρτη.
Χθες πέρασε το διπλό της Κατάγια, χάθηκε το under των πόντων του ΠΑΟΚ. Με ήττα 88-80 στην έδρα της Κίμκι ξεκίνησε τη δεύτερη φάση του Eurocup η Λιετκαμπίλις. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της που φέτος στον θεσμό μετράει τρεις ήττες και μία νίκη σε τέσσερις αγώνες.
Κέρδισε μόνο τη ΜΖΤ Σκοπίων με 90-89 και στη συνέχεια ηττήθηκε με 72-75 από τη Νίζνι, με 68-69 από την Τσεντεβίτα και με 73-92 από τη Γκραν Κανάρια. Σε αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν 157 πόντοι κατά μέσο όρο. Με ήττα στον γερμανικό εμφύλιο ξεκίνησε και η Ουλμ, και μάλιστα εντός έδρας με 57-68 από τη Μπάγερν. Εκτός έδρας φέτος στη διοργάνωση έχει ρεκόρ 1-3... κέρδισε με 62-77 τη Λοκομοτίβ Κουμπαν, έχασε με 95-58 από τη Βαλένθια, με 76-72 από την Ολίμπια Λουμπλιάνας και με 69-64 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια σημειώθηκαν 143.3 πόντοι κατά μέσο όρο. Ποντάρουμε στο under 161.5 για τους πόντους του αγώνα.
Με ρεκόρ 4-7 στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Φρανκφούρτη, η οποία εντός έδρας μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες σε πέντε αγώνες, με επιθετικό μέσο όρο 72.2 πόντους. Απέναντι της απόψε βρίσκει την ουραγό του ομίλου Μπάκεν Μπίαρς με ρεκόρ 1-10. Εκτός έδρας μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες με αμυντικό μέσο όρο 95.6 πόντους. Η Φρανκφούρτη μπορεί να σκοράρει πάνω από 85 πόντους σήμερα.
Η συνέχεια στο strangebet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα