Σαφές φαβορί και μεγάλες αποδόσεις

Gazzetta team
Σαφές φαβορί και μεγάλες αποδόσεις

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕ Ζακακίου θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 5-1 ως φιλοξενούμενη, ενώ έχει νικήσει και στα τρία συνολικά ματς που οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί κατά το παρελθόν. Τα άλλα δύο ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου (18-2 τα τέρματα).
Οι δύο ομάδες τίθενται σήμερα αντιμέτωπες στο ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική στην Κύπρο, στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας, το χωρητικότητας 5.000 θεατών «Αμμόχωστος επιστροφή», στην Λάρνακα. Ο εντός έδρας απολογισμός της ομάδας που προπονεί ο Στάικος Βεργέτης (μέχρι πέρσι στον Αστέρα Τρίπολης) είναι 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με την ΑΕ Ζακακίου να παραμένει από την άλλη χωρίς διπλό φέτος (0-4-4) και να διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία.
Το ματς έχει σαφές φαβορί τη Νέα Σαλαμίνα, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και από τις αποδόσεις, αλλά για εμένα δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο στο στοίχημα και δεν ρισκάρω σε καμία περίπτωση σε 1.20. Δέχομαι αντίθετα να πάρω το ρίσκο του 2.75, απόδοση στην οποία τιμάται ενδεχόμενη επικράτηση της γηπεδούχου και στα δύο ημίχρονα.
Η συνέχεια στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα