Μας κρεβάτωσε η Αριάδνη

Gazzetta team
Μας κρεβάτωσε η Αριάδνη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλημέρες και καλή Κυριακή στους απανταχού φίλους του Betshow,μας γονάτισε τελικά η Αριάδνη. Άλλους τους έκοψε το νερό , άλλους την θέρμανση. Εμάς μας ... κρεβάτωσε, όπως έκανε και με τον Θησέα, σύμφωνα με την μυθολογία.
Στο κρεβάτι του πόνου λοιπόν και με υψηλό πυρετό ο Κουλ , ωστόσο χαπακωθήκαμε άσχημα για να γράψουμε μια στήλη καθώς μας αρέσει το πρόγραμμα και ξεχωρίσαμε εν τέλει μια πεντάδα (θα ήταν 6αδα, αλλά η Φιορεντίνα αναβλήθηκε) για όλα τα γούστα.
ΚΙΕΒΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κρύο τσουχτερό έχουμε και στην γειτονική Ιταλία. Η Αριάδνη έχει απλώσει παντού τα δίχτυα της και θα χει τσουχτερό κρύο και στην Βερόνα. Πρώτο ματς και των δύο, μετά τις χειμερινές διακοπές , συνεπώς ξεχάστε την φόρμα. Περιμένω συντηρητικό ματς με δύο ομάδες που θα χουν ως πρώτο μέλημα να μην χάσουν. Θα ρισκαρουμε με την ισοπαλία και περιμένουμε να μας βοηθήσει και η ροή του αγώνα.
ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Το σημείο μας για σήμερα. Η Ταραγόνα περίμενε την διακοπή ως μάνα εξ ουρανού. Κακή πορεία , πολλά παράπονα από τον προπονητή της και τελικά είχαμε αλλαγή τεχνικού, καθώς ο Μορένο παραιτήθηκε. Στο ματς με τους νησιώτες θα ντεμπουτάρει ο άλλοτε τεχνικός της Μπέτις Χουάν Μερίνο. Η Τενεριφη μακριά από το νησί έχει το γνωστό σύνδρομο και περιμένω να λυγίσει. Άσος…
ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Θα στηρίξουμε και την Μπέτις. Με τον Βίκτορ στον πάγκο της , έχει βελτιωθεί αισθητά στην έδρα της. Μετρά 3 νίκες και μία ισοπαλία και πείθει ότι τα λεγόμενα ματς στα κυβικά της ,ξέρει να τα κερδίζει. Η Λεγκανές δεν είναι κακή, απεναντίας είναι σοβαρή ομάδα , αλλά και πάλι θα χει αρκετά σημαντικές απουσίες. Οι αποδόσεις στον άσο λίγο πάνω από δύο φράγκα λένε την αλήθεια…
Η συνέχεια στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα