Παλεύοντας με τα θηρία!

Gazzetta team
Παλεύοντας με τα θηρία!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Χαιρετώ! Η μισή Ελλάδα γιορτάζει σήμερα, πολλοί οι Γιάννηδες και Ιωάννες, να τους χαιρόμαστε, να τους χαίρεστε. Υγεία και δύναμη εύχομαι!
Χθες, ο Πεπ δεν είχε όρεξη για ανακατέματα, σοβαρή ενδεκάδα, περίπατο έκανε στο Λονδίνο. Απ’ ό,τι διαβάζω, αρκετοί προπονητές θα είναι προσεκτικοί σήμερα, ένας ακόμα λόγος για να βάλουμε το... ένστικτο να δουλέψει!
Αποφάσισα να κάνω παιχνίδι μόνο με Κύπελλο. Ούτε με τα δύο από τις μικρές κατηγορίες που ανέφερα (Σάουθεντ και Μπάρνετ) θα ασχοληθώ, ούτε με ματς εκτός Αγγλίας. Απ’ όλα όσα είπαμε χθες, δεν πρόσθεσα κάτι. Ειδησεογραφικά, βγαίνει ότι ο Αλαρντάις θα κάνει πολλές αλλαγές στην επιστροφή του στο Μπόλτον, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ποντάρω στο 3.50 ομάδα Λιγκ 1 κόντρα σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ.
Απο ‘κει και πέρα, κόπηκαν Λίνκολν (ο ΜακΚάρθι στην Ιπσουιτς είναι στα σχοινιά και τον περιμένω λίγο στην... τσίτα) και Νόριτς (στο 3.10 που έπεσε ο άσος σταματάει κάθε κουβέντα), ενώ την Αστον Βίλα θέλω να την ξαναδώ αύριο. Αν παίξω, θα γίνει update στη στήλη.
Οπότε μένουν πέντε σημεία, όλα μεγάλα, όλα με πολύ ρίσκο: Ιστλιχ στην Μπρέντφορντ, Φλίτγουντ στην Μπρίστολ Σίτι, Μίλγουολ κόντρα στην Μπόρνμουθ, Μπέρτον στο Γουότφορντ και Πρέστον απέναντι στην Αρσεναλ. Θηρία είναι όλα, αλλά είπαμε, Κύπελλο είναι, αν δεν κυνηγήσουμε τώρα τα... φαντασματάκια, πότε θα το κάνουμε;
Στο Μπρέντφορντ – Ιστλιχ γράψαμε χθες για την ιστοριούλα που προκύπτει. Στο Μπρίστολ Σίτι – Φλίτγουντ, αφενός η γηπεδούχος είναι ντεφορμέ, αφετέρου δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν είναι τόσο... ζεστή να βάλει κι άλλα ματς στο πρόγραμμα όταν στο πρωτάθλημα έχει μπλέξει. Και είναι καλά και η Φλίτγουντ. Την δυναμική του Ντεν, στο Μίλγουολ – Μπόρνμουθ, είχα αποφασίσει από χθες να την ακολουθήσω.
Η συνέχεια στο betsellers.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα