Να μπουν με το δεξί

Gazzetta team
Να μπουν με το δεξί

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ημιχρονάκια από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αναμετρήσεις με... αργό τέμπο στη στήλη από Ελλάδα και Κύπρο.
Καλημέρα σε όλους! Η στήλη επιστρέφει σε μία -θεωρητικά- νεκρή μέρα στοιχηματικά, αφού οι καλές αναμετρήσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από το μενού, προτείνουμε μία αναμετρήση βάσει στατιστικής και άλλη μία κυρίως λόγω φόρμας.
Πρώτη στάση στην Σούπερ Λιγκ και στην Κέρκυρα, εκεί που τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική (είχε αναβληθεί στα τέλη Αυγούστου και ορίστηκε αρχές Ιανουαρίου!). Αμφότερες έκλεισαν το 2016 με αρνητικό πρόσημο (δύο ισάριθμες ήττες) και επιθυμούν να μπουν με το δεξί το νέο έτος. Θα προσεγγίσουν το ματς συντηρητικά και επιλογή θα αποτελέσει η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα