Πανίσχυρη εντός έδρας η Νίμπουρκ

Gazzetta team
Πανίσχυρη εντός έδρας η Νίμπουρκ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το Τσάμπιονς Λιγκ επανέρχεται στη δράση με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής. Δύο τα σημεία που ξεχωρίζουν. Την Παρασκευή η Τενερίφη μας έστειλε ταμείο με το over των πόντων της κόντρα στην Ανδόρρα.
Σπουδαίο παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη δεύτερη Μπάνβιτ που έχει ρεκόρ 8-2 και τον τρίτο Αρη που έχει ρεκόρ 7-3. Η Μπάνβιτ στην έδρα της έχει το απόλυτο με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, δεχόμενη 72.8 πόντους κατά μέσο όρο.
Κατά χρονική σειρά δέχθηκε 69 από τη Νίμπουρκ, 65 από τη Μονακό, 82 από τη Μπάκεν Μπίαρς, 77 από την Ιρόνι Ναχαρίγια και 71 από τη Φρανκφούρτη. Ο Αρης μακριά από τη Θεσσαλονίκη έχει ρεκόρ 3-2, με επιθετικό μέσο όρο 78.4 πόντους. Κατά χρονική σειρά σκόραρε 62 πόντους απέναντι στην Ελιος Ντομζάλε, 85 κόντρα στην Ιρόνι Ναχαρίγια, 79 στη Νίμπουρκ, 74 στη Φρανκφούρτη και 92 με αντίπαλο τη Μπάκεν Μπίαρς.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Αρης επικράτησε με 84-78, ενώ πέρσι για το Eurocup είχε ηττηθεί με 96-84 στην έδρα της Μπάνβιτ. Ποντάρουμε στο over 73.5 για τους πόντους του Αρη.
Η συνέχεια στο strangebet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα