«Φάε ένα γκολ γιατί αργοσβήνω, Σορεντίνο, Σορεντίνο»

Gazzetta team
«Φάε ένα γκολ γιατί αργοσβήνω, Σορεντίνο, Σορεντίνο»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μπορεί να βρισκόμαστε τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου στη Σέριε Α, όμως είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι τρεις ομάδες που στο φινάλε θα υποβιβαστούν στη Σέριε Β θα προέρχονται από αυτές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τελευταία τετράδα.
Το συμπέρασμά μου αυτό δεν προκύπτει από τη διαφορά των έξι βαθμών που έχει η 16η Μπολόνια από την 17ηΕμπολι και οι οποίες συμπτωματικά κοντράρονται σήμερα στο «Νταλ’ Αρα». Προκύπτει από το ότι θεωρώ τις Μπολόνια, Σασσουόλο, Ουντινέζε, Κιέβο, Κάλιαρι, Τζένοα τουλάχιστον μία κλάση καλύτερες από Εμπολι, Πεσκάρα, Κροτόνε, Παλέρμο.
Δύο είναι τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος που τραβούν το ενδιαφέρον μου στη μάχη σε αυτό το μέτωπο. Πρώτο αυτό στο Παλέρμο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κιέβο. Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει... Από το ότι ο προπονητής των Σικελών, Εουτζένιο Κορίνι, φόρεσε για 5 χρόνια τη φανέλα της Κιέβο; Από το ότι ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 τεχνικός της; Από την αποθεωτική υποδοχή που επιφυλάσσουν οι οπαδοί της Παλέρμο στον γκολκίπερ της Κιέβο, Στέφανο Σορεντίνο, που ήταν ποδοσφαιριστής των «ροζανέρι» τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις δύο παραμονές στην κατηγορία που επετεύχθησαν με μεγάλο κόπο; Από τις φιλικές σχέσεις των δύο προέδρων, Τζαμπαρίνι και Καμπεντέλι; Από τα πολύ συχνά μεταγραφικά «πάρε-δώσε» τους; Από όπου και αν το δω, μου δείχνει άσος. Στην τελική το συγκεκριμένο σημείο αξίζει και λόγω απόδοσης, καθώς προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (στο 2.90).
Η σημερινή « La Gazzetta Sportiva» μάλιστα, φιλοξενεί και συνέντευξη του Στέφανο Σορεντίνο. Αφού αναφέρεται στην πιο ευχάριστη ανάμνησή του από την καριέρα του στο εξωτερικό, φέρνοντας στο μυαλό του το ΑΕΚ – Μίλαν 1-0 τον Νοέμβριο του 2006 στο Τσάμπιονς Λιγκ («εκείνο το βράδυ ήταν σαν να έχω μαγνήτη πάνω μου. Είχα μάλιστα ανακηρυχτεί και καλύτερος ποδοσφαιριστής όλης εκείνης της αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόσφατα μάλιστα στην ΑΕΚ γιόρτασαν και τα 10 χρόνια από εκείνη την επιτυχία»), περνάει και στο «ψητό»: «Εχω πολλούς φίλους στο Παλέρμο και η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος εκεί είναι απίστευτη. Θέλω να παραμείνει η Παλέρμο στην κατηγορία και χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά τον Κορίνι. Οι μεταξύ μας σχέσεις είναι πάρα πολύ καλές» τονίζει χαρακτηριστικά και στη θέση και όχι ερώτηση του δημοσιογράφου ότι η Κιέβο έχει ουσιαστικά ήδη σωθεί η απάντησή του είναι η εξής: «Χαχαχαχα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά μπορούμε να παίζουμε πια με μεγαλύτερη ηρεμία. Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε περισσότερους από τους 50 βαθμούς που πήραμε πέρυσι. Να σκοράρουμε ένα γκολ περισσότερο, να δεχόμαστε ένα γκολ λιγότερο».
Για αυτό λοιπόν και εγώ, του αφιερώνω το σύνθημα του τίτλου, το οποίο φυσικά είναι εμπνευσμένο από το «βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω, Καπετάνο, Καπετάνο»...
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα