«Μικροί» επαναστάτες στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
«Μικροί» επαναστάτες στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η προ 51 ετών νικήτρια του Κυπέλλου Εκθέσεων -το Γιουρόπα Λιγκ της εποχής- Φερεντσβάρος σήκωσε το καλοκαίρι την κούπα του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, έχοντας βάλει δύο γκολ μέσο όρο ανά αγώνα, τερματίζοντας με διαφορά 21 βαθμών από τον δεύτερο, και βγάζοντας τον πρώτο σκόρερ της σεζόν (Μπούντε). Παρόλο που τουλάχιστον τα 50 από τα 69 γκολ της -αυτοί που τα σκόραραν- βρίσκονται και φέτος στον σύλλογο, οι «πράσινοι αετοί» έχουν ήδη πέντε ήττες, όσες και την προηγούμενη θριαμβευτική σεζόν (33 ματς). Αντίπαλός τους αύριο (19:00) είναι η 10η σε σύνολο 12 ομάδων ΜΤΚ, η έδρα της οποίας βρίσκεται δύο χιλιόμετρα παραπέρα, σε ένα ματς που αποτελεί το παλαιότερο ντέρμπι στη χώρα -«Ερεκρανγκαντο» (αιώνιο ντέρμπι)- και αφορά τις ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα (29 η Φερεντσβάρος, 23 η ΜΤΚ).
Σύγκρουση των συλλόγων με τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουμε και στο Βέλγιο (Κυριακή στις 15:30). Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ έχουν εννέα over στις δέκα τελευταίες συγκρούσεις τους, αλλά και επτά άσους στα οκτώ πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτως του ποιος ήταν γηπεδούχος. Οι δύο σερί νίκες τους στο πρωτάθλημα τις έφεραν ξανά κοντά στην πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία πήρε μόνο έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και παίζει απόψε στο Λόκερεν, εκεί που έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερα ματς.
Στη Γαλλία, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, η πρωτοπόρος Νις ανηφορίζει στην πρωτεύουσα για την αναμέτρηση με την κάτοχο του τίτλου εδώ και μία τετραετία Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία έχει να πάρει βαθμό εδώ και επτά αγώνες.
Μονομαχία του τελευταίου με τον πρώτο έχουμε στην Μπουντεσλίγκα, Ινγκολσταντ εναντίον Λειψίας, ομάδων που έπαιζαν μαζί στη Β’ πρόπερσι (δύο νίκες η Ινγκολσταντ). Τοπική συνάντηση στο Τορίνο ανάμεσα στις δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις του Καμπιονάτο. Τορίνο και Γιουβέντους έχουν πέντε διαδοχικά over στα μεταξύ τους.
Στη Σούπερ Λίγκα ο ερχόμενος από τρεις αποτυχίες ΠΑΟΚ καλείται να διακόψει το σερί ηττών -έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έκανε τέσσερις διαδοχικές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος- συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει όταν υποδέχεται τον Πλατανιά: νίκες με μηδέν γκολ παθητικό (2-0 το ’12, 1-0 τις τρεις σεζόν που ακολούθησαν)…
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Πίεση για τη Γιουνάιτεντ
Billaras (Betsellers): Εφαγε κουτουλιά η μάζα
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Φινάλε με εκκρεμότητες
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Στήριξη στον γαλλικό νότο
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Φορμαρισμένη και ισχυρή η Ουέσκα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Αναρχο ματς στο Λέστερ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ετοιμη για την ένατη
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Αήττητη τον Δεκέμβριο η Μάλαγα!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Λίγος σεβασμός στη Νις
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Θα… φορεθεί η Παλέρμο
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Μαθήματα πολιτισμού από τους «απολίτιστους» Τούρκους
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Εκεί που είσαι, ήμουν...
Bαγγέλης Λυκάκης: Τα «παιδιά» του Μπιέλσα
Πάνος Γαρίδης: Ασος από όπου και αν το πιάσω...
Γεράσιμος Μανωλίδης: Επιστροφή… καταστροφή!
Χρήστος Στεργίου: Αγωνιστική για διπλά και over
Νίκος Μπέλτσος: Η μετάλλαξη της Ρόντα
Γιώργος Ντυμένος: «Ασοι» από την επαρχία
Μάρκος Xάννα: Η επιστροφή των Πρωταθλητών
Νίκος Κοτσαρίνης: Τεστ αποδείξεων
Γιάννης Αλυσανδράτος: «Βαρέσαμε διάλυση και αυτό δεν θέλει ανάλυση»
Σταύρος Πραβής: Και μείναμε στον... άσο!
Γιάννης Καραγιάννης: Ντεμπούτο Κάθρο στη Χαρτς
Μίλτος Ζωγράφος: Αλλαγή στον πάγκο της Εσμπιεργκ
Γιώργος Πετρίδης: Η «ευκαιρία» της Νασιονάλ
Αντώνης Οικονομίδης: Ζευγάρι άσων
Ντενίς Μάρκο: Σε αναμμένα «κάρβουνα» ο Εμάνουελ
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Πρόωρος «τελικός»
Γιάννης Πολυχρονιάδης: Χάνει τη χρονιά ο Πίντο
Κώστας Φώτης: Οι «μηχανές» του over
Κωνσταντίνος Καραναστάσης: «Χοροί και πανηγύρια» στη Βαρσοβία
Σταμάτης Δημάκης: Η ιστορία θα γράψει έναν
Γιώργος Καραμάνος: Χωρίς 13 παίκτες χάνει η πρωταθλήτρια
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Πέφτει η αυλαία του Απερτούρα
Θοδωρής Βασίλης: Ωρα για... superclasico
Χρήστος Χρυσαΐτης: Η μεγάλη στιγμή της Γκουαρανί
Δημήτρης Σιώρης: Ψάχνει εκδίκηση η Σίδνεϊ
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα