Λίγο... ριζοσπαστικά!

Gazzetta team
Λίγο... ριζοσπαστικά!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Billara από το betsellers.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Θα ήθελα κάτι παραπάνω, αλλά δεν γκρινιάζω. Ηταν καλούτσικα την Κυριακή. Αμα δεν χάνεις, πάντα είναι καλά. Αρκούσε ένα...θηριάκι, η Μπάροου, στο 7.5 (με ανατροπή παρακαλώ) να μας χαλαρώσει. Τι παραπάνω θα ήθελα; Να βάλω στην τελική διαλογή την Μπόρνεμουθ. Οκ, έγινε νίκη στο live (πλάκα πλάκα, δύο μέρες στο chat, τρία χτυπήματα, όλα εύστοχα), αλλά θα έπρεπε να την βάλω και στην κάβα. Δεν πειράζει.
Και αν αυτά ήταν τα θετικά, υπήρξε κι ένα αρνητικό. Χθεσινο, η Σοσιεδάδ. Δεν με πείραξε που έχασε. Ολες χάνουν-όλες κερδίζουν. Ούτε με πείραξαν τα πέντε. Εχω χάσει με 5αρες, έχω κερδίσει με 5αρες. Με πείραξε ο τρόπος. Αισθάνθηκα ότι...τον έφαγα τον παπά και είπα κι ευχαριστώ. Συμβαίνει. Φιλικό κατέβηκε να παίξει η Σοσιεδάδ. Προ εβδομάδες κατάπινε τη Μπαρτσελόνα, χθες πήγε εκδρομή στην Γαλικία. Ας είναι, σημειώθηκε γιά τον 2ο γύρο και το μέλλον. Θα μας το δώσει πίσω αυτό το ζευγάρι, να με θυμάστε...
Πάμε στα φρέσκα. Σεντονάκι, φινάλε ομίλων και...όλοι ξερογλείφεστε. Τα μελέτησα πολύ, έχω την αίσθηση ότι καλή μάχη θα γίνει στο live betting. Προσέξτε: Λάτρης του live δεν είμαι. Και κανείς δεν θα έπρεπε να είναι, έχω εξηγήσει το γιατί. Οταν τον μπουκ τον κάνεις τσακωτό pre game σε λάθος του 15 ας πούμε φορές σε 415 ματς, στο live που είναι...από πάνω, ποιός θεωρεί ότι μπορεί να τον πιάσει κώτσο; Οκ, μιλάω για στοίχημα κανονικό, όχι κομπογιαννίτικο. Να είναι το ματς 1-1 και να παίζεις over 2,5 στο 1.65 στο 70' του ματς, δεν είναι στοίχημα, πλέξιμο είναι. Εγώ αναφέρομαι πάντα σε παικτικές αξίες. Κι εδώ αλλάζει το πράγμα. Πόσοι μπορούν να βγάλουν αρχικά estimation σε αγώνες, και πόσοι μπορούν να κάνουν σωστή εκτίμηση μιάς απόδοση στο live με τον μπουκ να διορθώνει στο λεπτό; Να σας πω εκτίμηση; Δέκα στους χίλιους. Τόσοι. Οι άλλοι κοπανάνε ότι να'ναι. Στο chat του Betselllers όταν λέμε live, δεν εννoούμε “Billara, βλέπεις να μπαίνουν γκολ στο Μπέργουικ-Στέρλινγκ Αλμπιον να ορμήσω;”. Αυτά είναι παιδικά πράγματα, γιά γέλια (και γιά κλάματα γιατί η μάζα έτσι παίζει live). Στο chat παίζουμε ΟΤΑΝ και ΑΝ η εικόνα συνδυάζεται με την απόδοση. Σπάνια; Σπάνια. Ποτέ; Ποτέ. Δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Δεν “παραγγέλνεις” (σωστό) live betting.
Τώρα λοιπόν, αφού είναι φινάλε, όλο το τριήμερο, μπορεί να σκάσουν ευκαιρίες. Πχ, η Μπεσίκτας με νίκη περνάει, οκ; Κι άμα (λέμε) είναι 2-0 στο 20' η Μπενφίκα; Θα περνάει και με Χ η Μπεσίκτας. Οπότε περιμένεις. Καραούλι. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα, όλο το κουπόνι τέτοια έχει.
Αυτά με τα βράδια που μας περιμένουν. Θα συνεχισουμε την παραπανω “κουβέντα” στο chat.
Pre game, έχει τίποτα; Ψιλοπράγματα θα πω εγώ. Και θα παίξω λίγο...ριζοσπαστικά αυτές τις μέρες. Τι εννοω; Σήμερα έχω κρατήσει Χ ξερο το Βασιλεία-Αρσεναλ και over το Μπάγερν-Ατλέτικο. Αύριο X ξερό το Λεβερκούζεν-Μονακό και over το Λυών-Σεβίλλη. Καλά μέχρι εδώ; Δεν αγγίζω Μπεσίκτας (εξήγησα το γιατί, θα το κοιτάω στο live), δεν αγγίζω κανένα άλλο. Το “φυσιολογικό” είναι μαζί τα Χ, μαζί τα over. Καλοπληρωμένα over, όχι ψείρες. Στο 1.95 η Μπάγερν (που θα παίξει χαλαρά όπως και η Ατλέτικο), στο 1.90 η Λυών (που θέλει 2 γκολ διαφορά θυμίζω και ταυτόχρονα η Σεβίλλη έχει μόνιμα over στα παιχνίδια της). Και εδώ εν ολίγοις ψάχνω αξία. Στα δε χινάρια; Αν χάνει η Λουντογκόρετς-πιθανότατο- γιατί να σκοτωθούν στην Ελβετία; Εχουν και καλές σχέσεις. Γιατί να κερδίσει ας πούμε η Βασιλεία; Περνάει 3η και με Χ. Γιατί να πετάξει λεφτά η Αρσεναλ; Ποντάκι κι όλοι ευχαριστημένοι. Και στο 3.60! Δεν θα το έδινα πάνω από 3.00 εγώ.
Στο δε αυριανό, αδιάφορο είναι, η Σάλκε ακολουθεί γιά τη Λεβερκούζεν, δεν αποκλείω κανένα 2-2, θα βάλει και αναπληρωματικούς η Μονακό, αλλά και η Λεβερκούζεν δεν βλέπω λόγο να σκοτωθεί.
Η συνέχεια στο betsellers.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα