Είχαμε ακόμα ΠΑΣΟΚ...

Gazzetta team
Είχαμε ακόμα ΠΑΣΟΚ...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρέπει να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που έβαλα στο πινακάκι των επιλογών μου στο blog ημέρα Σάββατο πέντε επιλογές από τη Σέριε Α και τη Σέριε Β. Πιθανότατα πρέπει να είχαμε ακόμα ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Σε τόσο μακρινή εποχή αναφέρομαι... Αλλά ας όψεται που το σημερινό πρόγραμμα μού φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό.
«Η Τζένοα έκανε 25 φάουλ, εμείς 8. Οταν υπάρχουν αυτά τα νούμερα, τότε 9 στις 10 φορές έρχεται η ήττα. Το ίδιο ισχύει και όταν μία ομάδα δέχεται τρία γκολ από τη μικρή περιοχή της». Ο Μαξ Αλέγκρι δεν μάσησε τα λόγια του έπειτα από την τελευταία ήττα της Γιουβέντους, που έφερε μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό των «μπιανκονέρι». Και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα μετά το σοκ των τραυματισμών των Μπονούτσι και Ντάνι Αλβες. Η σιγουριά που προσέφερε στην άμυνα της «Βέκια Σινιόρα» τα τελευταία χρόνια η τριάδα Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι (BBC, όπως τη λένε οι Ιταλοί από τα αρχικά γράμματα των επιθέτων τους) αποτελεί πια παρελθόν. Πλέον, οι δυο στους τρεις είναι και τραυματίες.
Σημερινή αντίπαλος των πρωταθλητών η εκπληκτική Αταλάντα, με ρεκόρ 8-1-0 στα 9 τελευταία παιχνίδια της. Προφανώς και το σετ αποδόσεων είναι επηρεασμένο από τα ονόματα, όμως διστάζω να κοιτάξω προς τα δεξιά, αφού η Γιουβέντους συνηθίζει να δίνει ηχηρές απαντήσεις έπειτα από δυνατά χαστούκια. Θα ρισκάρω όμως στο goal/goal σε αποδόσεις αουτσάιντερ (στο 2.00), προσδοκώντας η ομάδα του Αλέγκρι να συνεχίσει το σερί που την θέλει να μην κρατά το μηδέν στην άμυνα στις επτά από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της.
Ο Μίμο Τοσκάνο γλίτωσε πολλές φορές την απόλυση από την τεχνική ηγεσία της Αβελίνο, όμως το 3-0 στην Τσεζένα παραήταν βαρύ. Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν για επαφή της διοίκησης των «λύκων» με τον Βάλτερ Νοβελίνο αποδείχτηκαν αληθινά, αφού ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε το τιμόνι τους, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένος που επιτέλους θα καθοδηγήσει την ομάδα της γενέτειράς του. Ιδανικές οι συνθήκες για να ξεκινήσει με το δεξί τη θητεία του, αφού αντίπαλος της Αβελίνο θα είναι η Ασκολι στην οποία ο Αλφρέντο Αλιέτι... μένει μέχρι να φύγει, παρά το ότι πρόσφατα η διοίκηση τον στήριξε. Στο 2.10 ο άσος.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα