Υπάρχει κι αυτή η πλευρά του ποδοσφαίρου

Gazzetta team
Υπάρχει κι αυτή η πλευρά του ποδοσφαίρου

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Κακά τα ψέματα, όλοι όσοι ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με το ποδόσφαιρο, είμαστε ακόμα μουδιασμένοι από την αεροπορική τραγωδία της Τρίτης. Κάθε ψυχή που χάνεται βέβαια έχει την ίδια σημασία και δυστυχώς κάθε μέρα, κάθε λεπτό, «φεύγουν» αθώες ψυχές σε όλο τον πλανήτη. Αλλά το να χάνονται με τέτοιο τρόπο τόσες ζωές νέων ανθρώπων, την στιγμή που ζούσαν το όνειρό τους, πονάει ακόμα περισσότερο.
Και μέσα σε όλο αυτό το πένθος, έρχονται από παντού κινήσεις και μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια της Τσαπεκοένσε, με αποκορύφωμα την τελετή που οργάνωσαν οι άνθρωποι της «αντιπάλου» Ατλέτικο Νασιονάλ, στο γήπεδο όπου θα διεξάγονταν ο πρώτος τελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα, για να μας θυμίσουν ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός δεν είναι μόνο νίκες, ήττες, τρόπαια, χρήματα, μπίζνες και στημένα παιχνίδια. Δίδαξαν πολιτισμό οι Κολομβιανοί, κι ας τους έχουμε πολλοί από μας για τριτοκοσμικούς και βαρόνους ναρκωτικών.
Η ζωή συνεχίζεται βέβαια, όπως και το στοίχημα, σήμερα όμως θα μου επιτρέψετε να πάρω ρεπό. Σίγουρα έχει να κάνει με την έλλειψη δράσης στη Ligue 2, καθώς οι ομάδες της Β' Γαλλίας παίζουν Κύπελλο το ΣΚ (αν προκύψει από το ρεπορτάζ κάνα λαβράκι, θα το δούμε αύριο), ούτως ή άλλως όμως το αποψινό πρόγραμμα δεν με «ψήνει» ιδιαίτερα και αποφάσισα να απέχω. Χρειάζεται και η αποχή στο στοίχημα, ειδικά όταν βλέπεις ότι βρίσκεσαι σε άσχημο φεγγάρι. Η μελέτη ωστόσο έγινε κανονικά, γι’ αυτό και θα αναφέρω ό,τι ανίχνευσα γράφοντας για το σημερινό φύλλο της Kingbet.
Το ματς της L1, Καέν-Ντιζόν, είναι κλασική μάχη παραμονής και δεν μπόρεσα να καταλήξω πουθενά, ούτε σε σημείο, ούτε στα γκολ. Η Καέν είναι σε άσχημη κατάσταση όπως φάνηκε και στην βαριά ήττα από τη Λιλ την Τρίτη, η Ντιζόν είναι σε καλύτερη φάση, κάτι που επιβεβαίωσε με το παλικαρίσιο 1-1 κόντρα στην πανίσχυρη Μονακό, εκτός έδρας όμως χάνεται.
Στην Ολλανδία, έχουμε ένα ζευγάρι απόψε, όπου το σετ προκαλεί για κόντρα του φαβορί. Χεράκλες-Ναϊμέγκεν το παιχνίδι, ισόβαθμες είναι, η Χεράκλες έρχεται από συντριβή στο Αλκμααρ και η Ναϊμέγκεν από σπουδαία νίκη επί της Τβέντε, παρόλα αυτά το διπλό κινείται κοντά στο 4.00.
Αλλο σημερινό ματς που οι αποδόσεις σηκώνουν κουβέντα, το Νάπολι-Ιντερ. Οι Ναπολιτάνοι από τη μέρα που έχασαν τον Μίλικ έχασαν και το εύκολο γκολ, σήμερα μάλιστα δεν θα έχουν ούτε τον τιμωρημένο Μέρτενς, ενώ την Τρίτη παίζουν «τελικό» στη Λισσαβόνα με την Μπενφίκα. Η Ιντερ μπορεί να είναι από τις πιο αναξιόπιστες ομάδες του πλανήτη παραδοσιακά, το υλικό της πάντως είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει πλέον την Ευρώπη στο μυαλό της, αφού «κατάφερε» και αποκλείστηκε πρόωρα. Ολως παραδόξως, στα μεγάλα ματς είναι πολύ πιο αποτελεσματική, κέρδισε την Γιούβε με ανατροπή, πήρε ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μίλαν, ενώ στο τελευταίο της ματς νίκησε εύκολα τη Φιορεντίνα.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα