Μας τα... γύρισαν

Gazzetta team
Μας τα... γύρισαν

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τα cash out (σε Καρπάτι και Ζενίτ) έφεραν κέρδος την Κυριακή και ελπίζω όλοι να είχατε τη δυνατότητα και να κρίνατε σωστά.
Εμβόλιμη αγωνιστική στη Ρωσία και ήδη γύρισε από αουτσάιντερ σε φαβορί το under στην αναμέτρηση της Ζενίτ με την Ουφά, ενώ το ίδιο πάει να συμβεί και με τον άσο της Ουράλ σε σχέση με τις προτάσεις της εφημερίδας. Έτσι, όποιος πρόλαβε τον άσο της Ουράλ σε αποδόσεις άνω του 3 έχει καλώς, καθώς εδώ είμαι αναγκασμένος να τον αφήσω απ’ έξω.
Σε ό,τι αφορά την Ζενίτ, όμως, θα ποντάρω, αλλά σε διαφορετικό σημείο. Η Ουφά παίζει εξαιρετικά εδώ και καιρό και δεν είναι καθόλου εύκολο να την κερδίσεις. Ειδικά η Ζενίτ, που παραδοσιακά δυσκολεύεται απέναντί της και ποτέ δεν την έχει κερδίσει με πάνω από 1 γκολ διαφορά. Το ασιατικό χάντικαπ στο +1,5 για την ομάδα του Γκοντσαρένκο, που σημειωτέον φέτος δεν έχει χάσει κανένα ματς με 2+ γκολ διαφορά, πληρώνει καλά (στο 2,02) και αποτελεί καλό πάτημα (θα χαθεί μόνο αν η Ζενίτ κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά). Θα βάλω και κάτι ψιλά στην έκπληξη, όμως εκεί δεν έχω απαιτήσεις, καθώς περιμένουμε και την αντίδραση της Ζενίτ μετά την ήττα από την Κρασνοντάρ.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα