Τρία απλά και ένα combo

Gazzetta team
Τρία απλά και ένα combo

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μας πρήξανε με την Black Friday χθες, μας μαγάρισαν και τις γαλλιδούλες μας. Θέλει και χιούμορ η χασούρα, αλλιώς κόβεις το στοίχημα και πας για ψάρεμα. Η Τρουά ήταν η μοναδική εύστοχη επιλογή, απ’ τα υπόλοιπα χαμένα μόνο στην Οσέρ πέσαμε εντελώς έξω, η χασούρα όμως δεν αλλάζει. Η Χάβρη είχε φάσεις για να σκοράρει, η Νιόρ είχε χαμένο πέναλτι για να κάνει το 2-0 και πίεσε πάρα πολύ για το 2-1 στο φινάλε, ενώ και το over στο Ορλεάν-Βαλενσιέν θα μπορούσε κάλλιστα να εμφανιστεί αν μετρούσε το ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων στο 0-0. Με τα «αν» και τα «ίσως» όμως, δεν πληρώθηκε ποτέ κανείς και ούτε πρόκειται.
Μετριότατο στα δικά μου μάτια το πρόγραμμα του ΣΚ συνολικά, με το ζόρι βγαίνουν αξιόλογες επιλογές σε όλες τις χώρες, μπορεί να είναι και καλύτερα βέβαια έτσι, αφού η πληθώρα επιλογών τις περισσότερες φορές μπερδεύει παρά βοηθά. Στη Γαλλία για παράδειγμα, το μοναδικό σημείο που κρύβει αξία βάσει απόδοσης σήμερα είναι το διπλό της Μπρεστ στη L2, κοντά στο 3.40, δεν «τρελαίνομαι» όμως. Μέχρι χθες ήταν πρωτοπόρος, είναι η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας και η Αμιάν βρίσκεται σε πτωτική πορεία μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα, άσο δεν βλέπω, έχει όμως και πολύ Χ το ματς.
Στη L1, στο απογευματινό ντέρμπι του νότου το διπλό της Μαρσέιγ στο 5.50+ προκαλεί με μια πρώτη ματιά, η φετινή Μονακό όμως με έχει «κερδίσει» με τις εμφανίσεις της και δεν την κοντράρω. Αυτή την στιγμή είναι αναμφίβολα από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε όλη την Ευρώπη, η ψυχολογία της είναι στα ύψη μετά την πανηγυρική πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν ο Ζαρντίμ κρατήσει τους παίκτες τους προσγειωμένους, δίνω πολλές πιθανότητες στους Μονεγάσκους να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος. Στο Ναντ-Λιλ, η Λιλ και «ακέφαλη» είναι μετά την απόλυση του Αντονετί την Τρίτη και απουσίες έχει, όμως ούτε η Ναντ πείθει, με την κόντρα φιλάθλων-προέδρου να κυριαρχεί στο εσωτερικό της.
Προκλητικό το 2.80+ στο over, δικαίως όμως πληρώνει τόσο πολύ, αφού μιλάμε για τις δύο πιο σφιχτές ομάδες της Γαλλίας. Τριπλές κατ’ εμέ τα Καέν-Γκινγκάμπ και Μετς-Λοριάν, δε λέω, ελκυστικό το 2.50+ στη Μετς κόντρα στην ουραγό που έχει μόνο ήττες εκτός έδρας φέτος, λίγο όμως η εντός έδρας αναξιοπιστία της Μετς, λίγο το επερχόμενο ντέρμπι μίσους με τη Νανσί μεσοβδόμαδα, λίγο η σημαντικότατη απουσία του Τούρκου σκόρερ της Ερντινγκ, λίγο το «ξύπνημα» που ενδέχεται να προκαλέσει η πρόσφατη αλλαγή προπονητή στη Λοριάν και λίγο η σούπερ παράδοσή της κόντρα στη Μετς (4 σερί νίκες μέσα-έξω), με κρατάνε μακριά.
Αδιάφορος στο 1.60 ο άσος της άνοστης Μπορντό με τη Ντιζόν, το μόνο σημείο που με «έψησε» τελικά ήταν ο άσος της Μονπελιέ, κι αυτός επειδή βρίσκεται στο 2.00. Εχει βρει ρυθμό στο σκοράρισμα διαθέτοντας πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά, τομέας που αποτελεί το μεγάλο… αγκάθι της Νανσί. Και βάσει των επιλογών του προπονητή της σήμερα, φαίνεται πως έχει πολύ περισσότερο το μυαλό της στο εντός έδρας ντέρμπι με τη μισητή γειτόνισσα Μετς που ακολουθεί.
Στην Μπουντεσλίγκα, πιθανός άσος η εξαιρετική φέτος Κολωνία κόντρα στη μέτρια και ελλιπή Αουγκσμπουργκ, ανέβηκε μάλιστα στο 1.90.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα